Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 22 Ogos 2016

Pemanis Semulajadi - Stevia

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  






Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. sunyi rasa blog macam lama tak update apa2 ye.. hihi. Admin sibuk wat goodies sket untuk ig @rajaafiqtrooper hero malaya cerita Sayangku Kapten Mukhriz tu hihih.. kalau ada ig tu meh la singgah n follow terus ig kita @Sneklazatsedap @jom_singgah_shoppe

Meh pepagi nak share benda apa dengan Stevia nie. Tapi kalau sebut stevia ramai orang tau ni pemanis semulajadi yang takda kalori.. zero kalori tu.. berbanding gula putih kalori tinggi gak tu..

Daun Stevia merupakan sepsis herba dari kumpulan Astereacea. Ia juga dikenali sebagai "pokok gula", daun gula, daun manis dan herba manis. Rakyat Brazil dan Paraguay telah menggunakan daun stevia sebagai pemanis dalam makanan dan minuman sejak 1500 tahun dahulu. . . 

Di Eropah, penggunaan daun stevia bermula sejak kurun ke-16. Kajian yang dijalankan ke atas daun stevia menunjukkan ia mampu menurunkan tekanan darah dan mengurangkan paras gula dalam badan. . . 

Saya pasti anda pun tahu pengambilan gula putih dalam kadar yang banyak adalah penyumbang utama kepada penyakit kencing manis ataupun diabetes. Tapi untuk mengelak dari terkena jangkitan diabetes, mesti cegah dari awal.. jom bertukar kepada pemanis semulajadi stevia. Pilihan ditangan anda. . . 


Stevia Bukan Ubat tapi Penganti Gula Putih Terbaik.
************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...