Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 13 Jun 2016

Dress Labuh dengan Diskaun 10%, FREE Postage

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  

Jom cuci mata tengok dress labuh dulu.. mana tau ada yang tak beli atau tak sempat jahit.. jahit memang tak sempat dah kan.

Normal Price RM110 tapi kali admin nak bg FREE POSTAGE.. free posatge SEM ye.. (kos pos RM10 sem, jimat berganda2).. bagi lagi diskaun 10% ye. WOooowww memang jimat sesangat dan stok sangat terhad ye..


Chiffon Lace Dress JSS0310 Fushia

Ukuran dan detail Chiffon Lace Dress JSS0310 


ZIP (BACK,LEFT SIDE RIGHT SIDE)

SHOULDER : 16
BUST :41
WAIST :39
ARMPIT WIDTH : 22
ARM LENGTH : 23
DRESS LENGTH : 58 INCHES

(FIT UNTIL 44)


Material - High Quality Chiffon + Lace with Full Lining

Chiffon Lace Dress JSS0310 PASTEL PEACH





************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...