Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 2 Mei 2016

[JSSLover] Skirt Duyung Cotton yang selesa sangat..

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  





Alhamdulillah. Terima kasih #JSSLover sebab shopping #skirtbyJSS dan sukakannya.. katanya selesa sangat2. Dan siap repeat order lagi tu.. alhamdulillah.. 

[JSSLover] Blouse yang super selesa dan tak panas

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  


Alhamdulillah suka sangat bila customer sukakan blouse nie.. katanya selesa sangat2.. siap repeat order lagi tu.. sekali beli 3helai.. sebab nak dapat harga terlajak murah serendah rm25 sahaja tau exclude postage. Kalau nak beli sehelai pun ok je rm29 sahaja exclude postage.

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...