Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 27 April 2016

Skirt dan seluar serendah RM18 sahaja sehelai (Min 3helai)

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  

Berita baik untuk peminat skirt dan seluar cotton sebab admin nak bagi murah je nie. Macam biasa kalau beli 6 helai memang dapat harga borong terus ye. Tapi kali ni kalau beli 3helai keatas pun dapat harga murah dan terlajak murah ye tapi jangan minta diskaun lagi ye sebab nak bagi murah dah nie.

Beli 3helai keatas dan boleh mix mana yang sama harga, harga sehelai jatuh pada harga murah serendah rm18 sahaja sehelai exclude postage ye. Normal kos postage untuk 3helai adalah RM10 Sem, RM15 SS. Kalau nak beli sehelai pun boleh je rm20 sahaa exclude postage ye.


SKIRT DUYUNG COTTON


Ukuran

Pinggang 24-32",
Punggung 34-40,
Labuh 39"

Saiz - Free saiz, advise sampai XL

Material - Cotton Lyra Stretchable



Skirt ACut Cotton

Ukuran

Pinggang 22-40,
Punggung 34 -50,
Labuh 38,
Lebar bawah 29

Saiz - Free saiz, advise sampai XXL
Material - Cotton Lyra Stretchable



Seluar Pallazo Cotton

Ukuran.

Pinggang 26-42"
Punggung 32-48,
Labuh 40"

Saiz - Free saiz n muat sampai xxl

Material cotton stretchable.

************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...