Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 30 April 2016

Blouse Labuh,Cantik, Sesuai untuk BF dan Sangat MURAH!!!

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  







Restok!!! Restok blouse 2tone zipper loose top. Lebih banyak pilihan.. labuh bawah punggung, tutup aurat. Yang penting comel dan terlajak murah serendah rm25 sahaja sehelai exclude postage, min 2helai ye.. (Normal RM29 sahaja sehelai)

Nak cari seluar yang selesa dan tak melekat kat badan??

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  



Anda peminat seluar pallazo?? Selesa dan sangat sesuai digayakan untuk pelbagai aktiviti. Apa yang special pasal seluar pallazo crepe / spnadex yang terbaru nie ye

Kelebihan Seluar Pallazo Crepe / Spandex
- material yang tebal dan tidak panas
- Tidak melekat pada badan
- Tidak berkedut dan sangat selesa digayakan
- Tidak melekat pada kaki
- Lembut dan beralun

Last stok Skirt TUTU dengan harga terlajak murah

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  




Sapa suka skirt tutu angkat tanga lelaju ye?? Sebab admin nak letgo dengan harga terlajak murah je tau.. harga terlajak kasih sayang.. terlajak murah.. kira harga modal nie. Normal jual murah dah iaitu serendah RM25 sahaja.. Lelong RM20 exclude postage sebelum nie.. ramai gak yang rembat tau.. tapi kali ni RM18 sahaia.. exclude postage.

Rabu, 27 April 2016

Skirt dan seluar serendah RM18 sahaja sehelai (Min 3helai)

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  

Berita baik untuk peminat skirt dan seluar cotton sebab admin nak bagi murah je nie. Macam biasa kalau beli 6 helai memang dapat harga borong terus ye. Tapi kali ni kalau beli 3helai keatas pun dapat harga murah dan terlajak murah ye tapi jangan minta diskaun lagi ye sebab nak bagi murah dah nie.

Beli 3helai keatas dan boleh mix mana yang sama harga, harga sehelai jatuh pada harga murah serendah rm18 sahaja sehelai exclude postage ye. Normal kos postage untuk 3helai adalah RM10 Sem, RM15 SS. Kalau nak beli sehelai pun boleh je rm20 sahaa exclude postage ye.


SKIRT DUYUNG COTTON

Blouse labuh yang comel dan terlajak murah serendah rm25 sahaja

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  



Nak cari blouse murah, labuh dan comel?? Mesra breastfeeding lak tu sebab zip kat leheragak panjang dan membolehkan ibu guna untuk menyusu bayi nti.. harga pun terlajak murah tau serendah rm25 sahaja exclude postage (min pembelian 2helai dan keatas ye). 

Kalau nak beli sehelai pun boleh je RM29 sahaja sehelai exlude postage. Insyallah harga yang ditawarkan semua murah2 belaka tapi jangan lak nak beli 3helai minta diskaun kaw 2 sbb memang margin untung sket sangat dah.. sekadar nak memberi mana patut je la..


Selasa, 19 April 2016

Pilihan warna Dwitone Cross Loose Top

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  




Cuci mata dulu ye.. mana tau ada berkenan dihati.. ada 10 warna semua nya.. atau boleh singgah cuci mata kat FB Jom Singgah Shoppe. Boleh tengok mana yang berkenan..

Terbaru!! New Blouse tau.. lebih comel dan terlajak murah

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  



New pattern untuk blouse yang berzip dan kita pangil Dwitone Cross Loose Top.. potongan serong untuk dwitone kat tangan.. dan potongan bersilang kat bawah ye.. lebih comel dan harga macam biasa sentiasa murah ye serendah RM25 sahaja exclude postage (min kena beli 2helai keatas). Kos pos bergantung kepada kuantiti.

Restok !!! Dwitone Zipper Loose Top yang terlajak laris serendah RM25

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  






Restok!! hot dan terlajak lariss nie sebab harga ditawarkan serendah RM25 sahaja tapi min beli 2helai keatas ye.. harga tak termasuk pos. Kos pos bergantung pada kuantiti yang dibeli ye darling.. so pilih dulu mana yang berkenan dihati.. pm admin terus baru kita baru kos pos semua.. senang sket kan.. 

Detail ukuran 2Tone Zipper Loose Top .

Bahu 14" 
Dada 38" 
Labuh 29" 
Labuh tangan 21"

Selasa, 5 April 2016

Tshirt Muslimah Exclusive "Himmah Aliyah" CM023

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  




Saiz yang available untuk Tshirt Muslimah CM023, Himmah Aliyah adalah S hingga XXXL. Stok terhad tau.. sapa cepat dia dapat la.. Insyallaghh harga mampu milik dan

Tshirt Muslimah Exclusive "Always Inside" CM018

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  



Saiz yang available untuk Tshirt Muslimah CM018 adalah S hingga XXXL. Stok terhad tau.. sapa cepat dia dapat la.. Insyallaghh harga mampu milik dan

Tshirt Muslimah Exclusive " Hurriyyah Freedom" CME001

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  



Saiz yang available untuk Tshirt Muslimah CME001, Hurriyyah Freedom adalah S, XXL, XXXL. Stok terhad tau.. sapa cepat dia dapat la.. Insyallaghh harga mampu milik dan

Tshirt Muslimah Exclusive dengan harga termurah

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  






Tshirt muslimaht exclusive dari Jom Singgah Shoppe untuk anda ye. Memang lain dari yang lain, harga pun berpatutan ye dengan kualiti yang ditawarkan yang sangat berpatutan.

Antara kelebihan Tshirt Muslimah Exclusive nie adalah

Isnin, 4 April 2016

Instant Shawl 2Muka terlajak laris...

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  


 Nak shawl lilit yang senang dan mudah?? 2kali sarung terus jadi tau..pakai macam lilit gitu. Jom usha ANA Instant shawl nie..yang penting cantik, comel dan labuh. takyah susah nak pakai pin bagai tapi kalau nak adjust labuh shawl boleh letak pink la..


Sehelai rm39 sahaja exclude postage.
Pm tepi for best price... 

[JSSLover] Skirt ACut Cotton memang super selesa dan sedap pakai time preggy nie

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  

Offer  27-31Mac16, beli sehelai skirt/seluar / blouse layak dapat harga borong ye.. Serius Buyer dialu2kan.. (Harga yang dipamerkan adalah harga retail biasa)


Skirt acut cotton memang selesa habis terutama bila mak buyong yang pakai sebab pinggangnya memang ikut si pemakai. Kalau pas pantang agak2 longgar makna kena beli baru je.. hihi. Kekadang pinggang stretch juga ada je back to normal.. so masa pantang n pas pantang still boleh pakai je. 

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...