Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 27 Mac 2016

Skirt duyung terlajak laris dengan harga borong

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  

Offer  27-31Mac16, beli sehelai skirt/seluar / blouse layak dapat harga borong ye.. Serius Buyer dialu2kan.. (Harga yang dipamerkan adalah harga retail biasa)


 Jom cuci mata tengok stok skirt duyung yang terlajak laris sampai supplier tak ter restok dah skrang nie. Ni warna yang masih available ye.. Mana yang berkenan sms/wassap 0199517292 lelaju ye.. harga borong bagi yang betul berminat sahaja..harga bawah nie adalah harga retail biasa..



Ukuran Skirt Duyung Saree 


Pinggang 25 -30" 
Punggung 30-35" 
Labuh 39.5" 
Lebar bawah 25" 

Saiz - free saiz n muat sampai M 

Material - Lyra Crepe Stretchable 

Harga RM29 Sahaja!! RM29 exc postage.


Ukuran Skirt Duyung floral Crepe 

Pinggang 28-34", 
Punggung 30-36" 
Labuh 39"

Saiz - Free saiz n muat sampai L

Material - Lyra Crepe

Harga RM29 exclude postage




Ukuran Skirt Duyung Baldu 

Pinggang 24 -34" 
Punggung 34-38" 
Labuh 39" 
Lebar bawah 31" 

Saiz - free saiz n muat sampai XL 

Material - Cotton Spandex + Baldu

Harga Rm30 exclude postage..

************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...