Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 29 Mac 2016

[JSSLover] Seluar Pallazo cotton yang super comfy dan murah..

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  

Offer  27-31Mac16, beli sehelai skirt/seluar / blouse layak dapat harga borong ye.. Serius Buyer dialu2kan.. (Harga yang dipamerkan adalah harga retail biasa)



Alhamdulillah suka sangat bila customer sukakan seluar yang diorang beli. Yang penting seluar pallazo cotton nie memang selesa sesangat tau. Mak buyong pun sesuai sangat pakai seluar nie sebab tak ketat sangat.. pinggang berubah mengikut si pemakai.

Isnin, 28 Mac 2016

Terhad!! Skirt Duyung Tie Dye yang hot...dan terlajak murah

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  

Offer  27-31Mac16, beli sehelai skirt/seluar / blouse layak dapat harga borong ye.. Serius Buyer dialu2kan.. (Harga yang dipamerkan adalah harga retail biasa)



Jom usha skirt tie dye last stok// last design in house ye.. harga pun terlajak murah je nak bagi nie. Biasa rm40 tapi skarang jeng.. jeng.. Pastikan anda betul serius berminat dengan pattern skirt duyung tie dye ye sebab nak bagi harga terlajak kasih sayang

Ukuran Skirt Duyung Tie Dye

Offer :: 27 -31Mac Beli sehelai pun dapat Harga Borong. Terhad!!

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  

Offer  27-31Mac16, beli sehelai skirt/seluar / blouse layak dapat harga borong ye.. Serius Buyer dialu2kan.. (Harga yang dipamerkan adalah harga retail biasa)


Wah best nie.. beli sehelai pun dapat harga borong ye tapi mana yang ada beli 2helai rm50 tu memang harga borong dah.. skirt dan seluar yang harga retail rm20 layak dapat murah sepanjang offer nie.. cepat la tengok ye.. mana tau ada yang berkenan dihati.. boleh tengok latest post in house.. post lama ada yang sold out..

Ahad, 27 Mac 2016

Skirt duyung terlajak laris dengan harga borong

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  

Offer  27-31Mac16, beli sehelai skirt/seluar / blouse layak dapat harga borong ye.. Serius Buyer dialu2kan.. (Harga yang dipamerkan adalah harga retail biasa)


 Jom cuci mata tengok stok skirt duyung yang terlajak laris sampai supplier tak ter restok dah skrang nie. Ni warna yang masih available ye.. Mana yang berkenan sms/wassap 0199517292 lelaju ye.. harga borong bagi yang betul berminat sahaja..harga bawah nie adalah harga retail biasa..



Ukuran Skirt Duyung Saree 

Sabtu, 26 Mac 2016

[JSSLover] Instant Shawl 2Muka memang selesa dan senang dipakai..

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  


Admin Jom Singgah Shoppe pun sangat2 sukakan Instant Shawl nie tau.. material tebal.. takyah iron yang paling pentingnya.. hihi.. takyah pakai pin dah.. labuh je dan cantik je.. tapi untuk instant shawl memang suka pakai dengan inner magic je..xreti nak pakai terus.. 

Khamis, 24 Mac 2016

Close up Instant Bawal dan material Bubble Chiffon

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  



Ni sample close up ye.. insyallah material memang best tau sebab tebal dan less kurang sebab kurang berkedut kecuali terlalu lama berlipat maybe ada kesan lipat sket je dan tak ketara sangat pun..

[JSSLover] Instant Shawl yang cantik dan selesa sesangat..

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  


Rabu, 23 Mac 2016

Instant Bawal & Shawl 2Muka

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  




Sehelai rm39 sahaja exclude postage.
Pm tepi for best price... 

NUR Instant Bawal 2Muka

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye




NUR Instant Bawal 2Muka

ANA Instant Shawl 2Muka

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  




ANA Instant Shawl 2loops



Sehelai rm39 sahaja exclude postage.
Pm tepi for best price... 

Selasa, 1 Mac 2016

Coming Soon - Instant Shawl 2faces Chiffon Crepe

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  


Bagi peminat Instant Shawl stay tuned e sebab Ana Muslimah akan keluarkan new shawl iaitu Instant Shawl 2faces. Senang dan lebih mudah ye.. Senang dipakai.. sarung je.. labuh, pinless, senang untuk bawa travel, less iron (ni yang cust suka sebab sume nak rushing kan, dah jimat masa satu hal).. hihi

Tudung serendah RM5 sahaja.. Murah tu.. Kualiti ok tau..




Bagi peminat tudung meh usha mana patut ye sebab tudung bawal nak bagi murah je tau serendah RM5 sahaja dan bukanya RM5k ye.. hihi. Jangan mare ye.. Bagi yang suka pakai bawal crepe bidang 45 & 60 boleh tengok mana patut. Insyallah kualiti sama dengan seller yang lain jual tapi harga clearance kali memang terlajak murah. Kira beli sehelai dengan harga borong.. 

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...