Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 27 Februari 2016

Blouse labuh dan Mesra Penyusuan Ibu



Bagi ibu2 yang mencari blouse murah dan sesuai untuk breastfeeding boleh usha2 blouse nie ye. Tapi kalau tak breastfeeding pun still boleh pakai ye. Mesra wudhu, mesra breastfeeding, labuh dan sopan.. yang penitng less iron.. 

Yang penting lagi murah dan terlajak murah. Tapi stok sangat limited.. sapa cepat dia dapat ye.. Lambat nangis bucu katil la nampak gayanya.. hihi. Stok asyik terputus je nun seberang sana..

Jom usha ye, mana tau ada berkenan dihati


Ukuran 2Tone Zipper Loose Top

Bahu 14" 
Dada 38" 
Labuh 29" 
Labuh Tangan 21"

Material Knitted Cotton



Ukuran Plain Zipper Loose Top

Bahu 15" 
Dada 38" 
Labuh 29" 
Labuh Tangan 21"

Material Knitted Cotton




************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...