Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 29 Februari 2016

Sopan dan Ayu dengan Kayla Blouse Labuh






Sopan dan ayu je lan bila mengenakan blouse labuh n tudung labuh.. Yang penting menutup aurat as muslimah la ye. Tqvm tokey Ana Muslimah share pic nie ye. Fast selling warna dusty pin untuk Kayla Blouse ni.. ada 3 warna je lagi ye. Cepat2 rembat sebelum kehabisan stok ye. Harga serendah rm29 sahaja sehelai exclude postage. Bawal crepe bidang 60 pun serendah RM10 sahaja.. terlajak murah tu.. Boleh roger2 boleh Whatsapp only 013-5019389 (Mariana) ye 

Restok Hot skirt Bow Wide.. murah lak serendah rm25 sahaja..



Baru ni ramai yang shopping skirt bow wide sampai licin terutama warna hitam.. alhamdulillah semalam dah restok ye.. restok skirt paling hot dan murah lak.. sehelai rm29 sahaja.. kalau beli dua helai rm50 sahaja exclude postage ye. Sebelum beli sila refer ukuran kat bawah ye.


Antara warna yang sempat di restok ye.. stok insyallah ada lebih sket dari biasa sebab permintaan yang tinggi.

Fast Selling!! Blouse Menyusu yang hot serendah RM25 sahaj







Kelebihan 2tone zipper loose top ::
- Mesra penyusuan ibu
- Mesra Wudhu
- Cotton tebal selesa
- Labuh bawah punggung
- Less Iron

Sabtu, 27 Februari 2016

Blouse labuh dan Mesra Penyusuan Ibu



Bagi ibu2 yang mencari blouse murah dan sesuai untuk breastfeeding boleh usha2 blouse nie ye. Tapi kalau tak breastfeeding pun still boleh pakai ye. Mesra wudhu, mesra breastfeeding, labuh dan sopan.. yang penitng less iron.. 

Yang penting lagi murah dan terlajak murah. Tapi stok sangat limited.. sapa cepat dia dapat ye.. Lambat nangis bucu katil la nampak gayanya.. hihi. Stok asyik terputus je nun seberang sana..

Jom usha ye, mana tau ada berkenan dihati


Ukuran 2Tone Zipper Loose Top

Bahu 14" 
Dada 38" 
Labuh 29" 
Labuh Tangan 21"

Material Knitted Cotton

Jumaat, 26 Februari 2016

Plain Zipper Loose Top (Terhad ye)




Meh usha blouse baru lagi ye.. labuh dan sopan. Yang penting mesra breastfeeding tapi yang tak BF pun takda masalah nak pakai sebab zip pajang kat leher. Mesra wudhu dan berzip kat tangan.

Jom cuci mata dulu manatau berkenan dihati. Stok amat terhad ye. Sapa cepat dia dapat la ye.

Sehelai RM29 sahaja exclude postage
Beli 2helai RM50 sahaja exclude postage.

Ukuran Plain Zipper Loose Top

Bahu 15" 
Dada 38" 
Labuh 29" 
Labuh Tangan 21"



Rabu, 17 Februari 2016

New Blouse Kayla Blouse (Limited)





Kayla Blouse
Sehelai rm29 sahaja exclude postage. Stok terhad...sapa cepat dia dapat..
Ukuran Kayla Blouse
Bahu 15"
dada 39"
punggung 39"
labuh 38.5"
labuh tangan 24" .
Material crepe (tebal n takperlu inner)

Isnin, 15 Februari 2016

New Blouse!! 2Tone Zipper Loose Top





Detail ukuran 2Tone Zipper Loose Top .

Bahu 14" 
Dada 38" 
Labuh 29" 
Labuh tangan 21"

Material Knitted Cotton .


Harga serendah rm29 sahaja exclude postage.
2-3helai rm25 sahaja sehelai exclude postage.

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...