Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 2 Januari 2016

Snek Tradisional yang terlajak HOT!!





Ni antara produk makanan yang available kat Jom Singgah Shoppe ye iaitu Serunding Ikan kg laut, Popia Gulung Kasih (start 2016), Popia Simpulan Kasih dan Karipap Mini. Insyallah semua pun terlajak sedap seab ramai customer cakap makan popia dan karipap mini memang susah nak berenti.


Popia Simpulan Kasih, Popia Gulung Kasih dan karipap mini antara snek tradisional kelate (tapi orang luar pun selalu makan gak la ye..hihi) yang mendapat tempat dihati customer kesayangan ambo. Belian runcit dan borong sangat dialu2kan ye. Untuk yang beli borong, nama n detail akan dipamerkan dalam blog nie. Bukan apa senang customer nak contact terus ye dan COD mana yang berdekatan ye. Takyah nak bayar duit pos sampai RM10-15 kan.. jimat sket walaupun harga mungkin berbeza sedikit sebab agen pun cover kos untuk transportation yang kita caj semasa penghantaran. Customer kena paham la ye tapi harga still murah berbanding item pos direct dari kelate.


************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...