Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 13 Januari 2016

Skirt untuk Si Tinggi Lampai dan Plus saiz dengan harga terlajak murah



Susah nak cari skirt untuk orang tinggi?? Plus saiz?/ Jangan risau sebab ada 2 pattern nie yang sesuai untuk si tinggi lampai dan plus saiz.. tapi leh refer ukuran gak ye.. kalau muat ok je. Ketinggian lak sampai 175cm ye.. setakat yang customer dah beli, alhamdulillah semua ok je.. labuh memang sesuai sangat la ye..

Harga?? Takyah cakap sebab memang nak bagi harga kasih sayang je tapi tolong paham,. jangan minta diskaun lagi ye sebab sy dah beri diskaun nie. 

Beli sehelai
Skirt Zigzag RM28
Skirt Bow Wide RM29 exclude postage

Kalau beli 2helai RM50 sahaja ye exclude postage. Ni kira harga terlajak murah.. kalau minta diskaun lagi tak tau nak kata.. pengsan terus la..



Ukuran Skirt Flared Zigzag / Chevron 

Pinggang 26 - 36" 
Punggung 50" 
Labuh 42" 
Lilitan bawah 76" 

Saiz - free saiz n muat sampai xl 

Material - Thick Cotton 

Harga RM28 sahaj exclude postage




Ukuran Skirt bow wide

Pinggang 26-44
Punggung 42 - 54" , 
Labuh 42"  , 
Lilitan bawah 82" -

Saiz - Free saiz dan muat sampai xxl

Material - Lyra Crepe (ala kulit leci) atau spandex

Harga serendah RM29 sahaja exclude postage ye. 



************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...