Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 12 Januari 2016

Skirt duyung crepe yang terlajak laris dan HOT!!




Skirt duyung crepe antara yang hot dan terlajak laris setakat sebab material yang super selesa dan tebal sket ye. Material lyra crepe atau lebih dikenali spandex ye. Harga pun terlajak murah serendah rm25 sahaja exclude postage ye. kalau beli6 helai terus dapat harga borong yang lagi murah dan murah.. insyallah. Malahan skirt duyung crepe sangat sesuai untuk dipadankan dengan blouse dan pakai ke office tau.. santai boleh, ke pejabat boleh.. semua boleh la.. tak terlalu formal sangat.. simple dan comel je.





Ukuran Skirt duyung crepe
Pinggang 27-34, 
Punggung 31-38", 
Labuh 40"
saiz - free saiz n advise sampai L

Material Lyra crepe - tebal n stretchable ye (atau dikenali juga spandex ye)

Apa tunggu lagi?? kalau anda memang jenis pakai skirt jenis cutting duyung cecepatlah roger admin ye. Mana tau rezeki nak dapat diskaun ke.. insyallah.
************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe

Blog 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...