Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 28 Januari 2016

Skirt Duyung Crepe / Spandex yang terlajak MURAH!! Serendah RM25 sahaja



Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Macam lama je tak update apa2 kat blog JSS nie. Tapi jangan risau sebab skirt/ seluar / blouse dengan harga murah sentiasa ada ye..

Harini nak cerita pasal skirt duyung crepe atau lebih dikenali skirt duyung spandex dikalangan few seller ye. Material memang tebal dan sangat2 selesa ye. Tak susah nak pakai inner dalam dah. Santai dan sesuai untuk digayakan ke opis juga ye.


Ukuran Skirt duyung crepe

Pinggang 27-34, 
Punggung 31-38", 
Labuh 40"
saiz - free saiz n advise sampai L

Material Lyra crepe - tebal n stretchable ye (atau dikenali juga spandex ye)

Sehelai RM25 sahaja exclude postage, 

Kalau beli 6helai boleh mix RM20 sahaja ye.

Pilihan warna skirt duyung crepe




************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...