Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 4 Januari 2016

Simple dan santai dengn Glitter Lace Dress JSS0229




Harini cuci mata tengok dress yang simple dan santai ye. Mana tau tengah usha dress labuh ke.. Peminat lace n glitter tentu suka dengan glitter lace dress nie. Simple dan santai gitu, takda terlampau glitter sangat pun.. hihi. Open button ni dan sesuai sangat untuk ibu yang sedang menyusu bayi. Tampil bergaya walaupun masih menyusu bayi. Pastu skrang nak bagi offer lak tu untuk masa terhad la ye.

Normal RM90 exclude postage

Tapi unutk OFFER RM87 sahaja free POSTAGE SEM ye. Cepat sebab untuk masa terhad dan stok terhad juga..



Detail ukuran glitter Lace dress jss0229

OPEN BUTTON


LENGTH : 55
SHOULDER : 15
BUST : 40
WAIST : 40"
ARM LENGTH : 22"
ARMPIT WIDTH : 18"
(FIT UNTIL 42)



material GLITTER DRESS STRETCHABLE




************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...