Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 2 Januari 2016

Serunding Ikan Kg laut yang terlajak sedap



Assalamualaikum dan selamat petang semua. Pagi selalu cuci mata dekat Jom Singgah Shoppe nie dan tertanya inti apa yang kita guna dalam Popia Simpulan Kasih dan Karipap Mini. Jawapannya adalah serunding ikan ye.. tapi bukan buat sendiri pun serunding ikan nie, Beli direct dari kilang pembuat serunding ikan kat kg laut yang terlajak femes dan terlajak sedap tu kan.. Insyallah popia simpulan kasih dan mini karipap yang dihasilkan juga adalah sedap. Rangup dan padat ye.



tadaa, nie serunding ikan kg laut yang kita guna pembuatan Popia Simpulan Kasih dan Karipap Mini. Insyallah memang sedap dan terbaik setakat nie. Tak pernah tukar serunding ikan yang lain lagi setakat nie sejak 10tahun lepas lagi memang memborong dengan tuan yang sama je walaupun tiap tahun naik rege. Sebab kos asas pun naik hargakan.. kita
terpaksa juga sebab sedap..

Selain Popia simpulan kasih dan mini karipap, serunding ikan nie pun kita jual juga ye sebab stok sentiasa ada setakat nie. Sekilo serunding ikan hanya serendah RM40 exclude postage ye. Nak beli sket pun takda masalah, roger je ye.

************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/

FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...