Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 12 Januari 2016

Restok!! Skirt flared Bow Wide


Alhamdulillah, Skirt bow wide yang terlajak flared dan terlajak laris dah di restok lagi tau.. sesuai untuk plus saiz dan si tinggi lampai. Yang sedang tinggi macam admin ni boleh pakai je tau, tapi kena pakai selipar yang ada tumit sket la ye. Harga pun terlajak murah tau serendah rm29 sahaja exclude postage atau rembat 2helai terus dapat RM50 sahaja exclude postage la ye.

Bawah nie warna yang available ye. ada la dalam 3-4 set untuk setiap warna. fast selling tau..- Turquiose, Pink dan Darkbrown (SOLD OUT), lain2 insyallah ada ye.



Bawah nie pilihan warna skirt bow wide ye. Pilih mana yang berkenan dihati ye kecuali turquiose, pink dan darkbrown yang dah sold out. Lain2 sume masih ada.




Ukuran Skirt bow wide

Pinggang 26-44
Punggung 42 - 54" , 
Labuh 42"  , 
Lilitan bawah 82" -

Saiz - Free saiz dan muat sampai xxl

Material - Lyra Crepe (ala kulit leci) atau spandex

Harga serendah RM29 sahaja exclude postage ye. 

************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe

Blog 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...