Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 2 Januari 2016

Popia Roll / Popia Gulung Kasih




Insyallah start tahun 2016, kita akan buat Popia Gulung Kasih juga ye. Ramai lak yang tanya
bila nak buat popia gulung kan.. terutama orang kelate kita nie.. bukan apa sebab popia gulung lagi rangup dan yang pasti sesuai semua peringkat umur.. (popia simpulan kasih mgkin ada sket tak brape rangup tang simpulan kasih tu walaupun ramai yg cakap best la sis sebab rangup sesangat)


Sapa yang nak 'gori' order Popia Gulung kasih boleh la roger2 deh.. cod sekitar kota bharu, ketereh n sekitarnya. Sms/wassap 0199517292 ye.. nti asst kita boleh tolong hantarkan. Harga sama macam Popia Simpulan Kasih juga ye iaiti rm40 sahaja sekilo.. (harap barang asas nak wat popia tàk naik rege walaupun kulit popia dan serunding ikan kg laut dah naik rege sebulan lepas.. huhu)



************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/

FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...