Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 28 Januari 2016

Makin tinggi permintaan Skirt Bow Wide yang best dipakai..




Alhamdulillah permintaan skirt bow wide makin meningkat dengan jayanya tapi ramai yang rembat warna asas la ye iaitu hitam, darkbrown, blueblack, darkpurple. Mana tak nya sebab ada customer share pic skirt bow wide dan siap repeat order lagi tu.. Selesa dan best sangat pakai katanya..

Meh la pakat borong belaka ye. Skrang pun bagi harga terlajak murah je. Beli sehelai RM29 tapi kalau beli 2helai terus dapat harga terlajak kasih sayang iaitu RM50 sahaja exclude postage ye.


Lagipun skirt bow wide memang sesuai untuk plus saiz dan si tinggi lampai tau. So takyah gundah gelana dah semua.



Ukuran Skirt bow wide

Pinggang 26-44
Punggung 42 - 54" , 
Labuh 42"  , 
Lilitan bawah 82" -

Saiz - Free saiz dan muat sampai xxl

Material - Lyra Crepe (ala kulit leci) atau spandex

Harga serendah RM29 sahaja exclude postage ye. 


Pilih jangan tak pilih sementara harga tengah murah nie ye. 2helai RM50 sahaja exclude postage ye.


************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...