Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 6 Januari 2016

Last stok Punjabi Blouse Chiffon plus saiz






Bagi peminat setiap blouse punjabi plus saiz memang kena usha ye.. pastikan anda peminat pink dan merah ye sebab nie last stok untuk punjabi plus saiz. Kalau free saiz yang biasa masih available la ye. Harga macam biasa ye memang terlajak murah sokmo iaitu serendah rm30 sahaja sehelai exclude postage tapi kalau beli 2helai boleh dapat rm25 sahaja sehelai.. giler murah kan?? Harga terlajak kasih sayang nie.. meh la usha mana yang berkenan dihati.


Ukuran Punjabi plus saiz

Bahu 16 "
Dada 41 "
Labuh tangan 22 "
Labuh inner 27.5"
Labuh outer 38.5"
Lebar 21.5"

Material chiffon (badan sahaja) + inner cotton lyra.
Tangan cotton lyra
************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...