Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 1 Januari 2016

Karipap Mini in Making - Cerita semalam la ye..



Assalamualaikum dan selamat pagi ye. Harini kita bercerita pasal snek yang sentiasa mendapat tempat dihati customer walaupun time raya ye. Sebab time hujan2 skrang ni memang kudapan menjadi pilihan sebagai snek. Sekurang-kurangnya bukan snek yang merapu2. Boleh dihidangkan semasa bersama keluarga.

Ni kisah semalam la ye, sebab ada yang order karipap mini jadi kita layan pasal karipap mini dulu. Kalau ada yang nak try boleh la roger laju2 ye. Untuk karipap mini, inti yang kita guna adalah serunding ikan selayang ye.. pure serunding ikan. Insyallah dijamin sedap dan ranggup.





Next step lak iaitu proses mengoreng. Proses ni memamg cerewet sket la ye sebab nak guna api kecik n kena kacau setiap masa sebab taknak masak sebelah bahagian je nanti.. tak lawa lok sebelah gelap n lagi sebelah ala macam mat salleh gitu.. cerah2. Bukan apa takut masuk
angin lak



Tadaa.. ni hasilnya berkaripap mini harini.. 
tolong tengok n snap pic je.. sebab skrang musim berpantang.. orang lain yang siapkan order mana yang patut. kita tolong ambik order je mana yang customer nak order.


Meh cuba karipap mini dr kami ye.. meh roger laju2 ye.. sms/wassap 0199517292 untuk edaran sekitar kota bharu n pos seluruh malaysia ye.. sekilo hanya rm35 sahaja ye exclude postage.  Kita tak buat ready stok ye.. bila order masuk dari customer baru kita process membuat ye.. 

Atau boleh contact agen yang berdekatan anda ye.

Dah 013 9630355 (call)
Cod sekitar ketereh, koklanas, kadok n sekitarnya.. boleh tanya direct agen ye. Stok akan terus dibuat sekiranya dapat order dr customer.

Amran 0199601644 sms/call
Cod genting highland, batang kali dan sekitarnya (stok available bila ada customer order sahaja ye)

Mazni 0169504232 sms/call/wassap
Cod sekitar kuantan (stok available bila customer order sahaja ye)




************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/

FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...