Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 4 Januari 2016

Dress comel yang Mesra Penyusuan Ibu (Open Button)


Simple tapi elegant.. santai dan bergaya.. comelkan jubah nie?? Ni antara dress yang terlajak lariss dan terlajak laku la kira. Mungkin ramai customer sebab ada 3tone warna dan padanan tone warna yang sangat comel dan menarik.

Dress nie ada open button lak,. sesuai sangat untuk ibu yang menyusu nak bergaya sakan.. tak perlu risau2 dah ye.. bergaya tapi tanggungjawab sebagi sentiasa dapat dilaksanakan.. alhamdulillah. Ada offer menarik untuk dress comel nie ye iaitu owner nak bgai FREE POSTAGE dan harga jatuh menrudum bagi yang serius buyer sahaja ye.

Normal RM105 exclude postage tapi
OFFER RM100 FREE POSTAGE.. jimat berganda2 tau.. kalau serius buyer most welcome ye.. sebab nak bagi offer lagi nie.. Biar dapat sket profit yang penting customer suka ye.. jangan risau material sama je dengan high brandnya.. super dooper best quality tau.


Ukuran Chiffon Dress JSS0303


SHOULDER : 16"
BUST : 45"
WAIST : 39"
ARMPIT WIDTH : 22"
ARM LENGTH : 23"
DRESS LENGTH : 57"

SIZE : FIT UNTIL SIZE 44 XXL


Material High Quality Chiffon with Full lining


************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...