Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 6 Januari 2016

Asalehe Blouse yang simple dan comel


jom cuci mata dulu mata berkenan dihati. Insyallah kebanyakan blouse atau #loosetopbyJSS adalah dengan harga yang sangat murah ye. Kualiti sama macam seller jual ye.. Kena cuba beli dan tengok kualiti kain.. totally sama je tau.


untuk Asalehe blouse, last stok ada 3color je tau iaitu emerald green, purple dan mustard. Kalau ada berkenan dihati baik usha2 terus ye sebab stok dah takda kat supplier nie. Meh rembat terus ye sebab harga terlajak murah nie iiatu rm28 shaja sehelai exclude postage atau #beli2helairm50 sahaja ye.

Jom tengok ukuran lak..

Bahu 14"
Dada 38"
Labuh tangan 21"
Labuh inner 24.5"
Labuh tengah 30"
Labuh tepi (kiri n kanan) 35.5"
Lebar 34"

Material chiffon (badan sahaja) + inner cotton lyra. - Tangan cotton lyra


Kalau dah berkenan baik pm lelaju ye..
************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...