Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 1 Januari 2016

Alhamdulillah rezeki masa berpantang



Alhamdulillah, walaupun admin tengah berpantang, stok popia simpulan kasih sentiasa ada tau, Alhamdulillah ramai asst yang settle order, admin cuma jadi pemantau dan pastikan order dapat disiapkan je.. huhu. Ok la kan, tak semesti berpantang rezeki kena tolak tepi. Customer perlu didahulukan selagi boleh.



Agen2 Popia Simpulan Kasih masih order macam biasa, walaupun tak sekencang macam bulan puasa tapi order tetap ada setiap bulan. Kalau tak, packing kecil dan edarkan ke kedai runcit yang berdekatan. Sekurang-kurang makin ramai yang akan kenal dengan Popia Simpulan Kasih homemad by Jom Singgah Shoppe nie kan.. Tak gitu??

Lagipun Popia simpulan kasih memang sesuai dijadikan kudapan santai. Tiap hari pun boleh makan. lagipun ada customer cakap yang Popia simpulan kasih ni berhantu sket sebab skali dah start makan memang susah nak berneti tau.. mungkin sebab tu ramai customer dan agen asyik repeat n repeat order. Alhamdulillah sesangat.

************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/

FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...