Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 28 Januari 2016

Makin tinggi permintaan Skirt Bow Wide yang best dipakai..




Alhamdulillah permintaan skirt bow wide makin meningkat dengan jayanya tapi ramai yang rembat warna asas la ye iaitu hitam, darkbrown, blueblack, darkpurple. Mana tak nya sebab ada customer share pic skirt bow wide dan siap repeat order lagi tu.. Selesa dan best sangat pakai katanya..

Meh la pakat borong belaka ye. Skrang pun bagi harga terlajak murah je. Beli sehelai RM29 tapi kalau beli 2helai terus dapat harga terlajak kasih sayang iaitu RM50 sahaja exclude postage ye.


Lagipun skirt bow wide memang sesuai untuk plus saiz dan si tinggi lampai tau. So takyah gundah gelana dah semua.

Skirt Duyung Crepe / Spandex yang terlajak MURAH!! Serendah RM25 sahaja



Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Macam lama je tak update apa2 kat blog JSS nie. Tapi jangan risau sebab skirt/ seluar / blouse dengan harga murah sentiasa ada ye..

Harini nak cerita pasal skirt duyung crepe atau lebih dikenali skirt duyung spandex dikalangan few seller ye. Material memang tebal dan sangat2 selesa ye. Tak susah nak pakai inner dalam dah. Santai dan sesuai untuk digayakan ke opis juga ye.


Ukuran Skirt duyung crepe

Pinggang 27-34, 
Punggung 31-38", 
Labuh 40"
saiz - free saiz n advise sampai L

Rabu, 13 Januari 2016

Skirt untuk Si Tinggi Lampai dan Plus saiz dengan harga terlajak murah



Susah nak cari skirt untuk orang tinggi?? Plus saiz?/ Jangan risau sebab ada 2 pattern nie yang sesuai untuk si tinggi lampai dan plus saiz.. tapi leh refer ukuran gak ye.. kalau muat ok je. Ketinggian lak sampai 175cm ye.. setakat yang customer dah beli, alhamdulillah semua ok je.. labuh memang sesuai sangat la ye..

Harga?? Takyah cakap sebab memang nak bagi harga kasih sayang je tapi tolong paham,. jangan minta diskaun lagi ye sebab sy dah beri diskaun nie. 

Beli sehelai
Skirt Zigzag RM28
Skirt Bow Wide RM29 exclude postage

Kalau beli 2helai RM50 sahaja ye exclude postage. Ni kira harga terlajak murah.. kalau minta diskaun lagi tak tau nak kata.. pengsan terus la..


Bawal Crepe bidang 45 murah serendah RM8 sahaja (Beli 3helai RM20)


Berita baik untuk pengemar tudung bawal crepe bidang 45 sebab owner nak bagi harga terlajak murah untuk pembelian sehelai serendah rm8 sahaja ye exclude postage. Kalau beli 3helai RM20 sahaja exclude postage. Lebih jimat dan terlajak murah.

Jom cuci mata tengok bawal crepe bidang 45 yang terlajak murah


Selasa, 12 Januari 2016

Restok!! Skirt flared Bow Wide


Alhamdulillah, Skirt bow wide yang terlajak flared dan terlajak laris dah di restok lagi tau.. sesuai untuk plus saiz dan si tinggi lampai. Yang sedang tinggi macam admin ni boleh pakai je tau, tapi kena pakai selipar yang ada tumit sket la ye. Harga pun terlajak murah tau serendah rm29 sahaja exclude postage atau rembat 2helai terus dapat RM50 sahaja exclude postage la ye.

Bawah nie warna yang available ye. ada la dalam 3-4 set untuk setiap warna. fast selling tau..- Turquiose, Pink dan Darkbrown (SOLD OUT), lain2 insyallah ada ye.



Bawah nie pilihan warna skirt bow wide ye. Pilih mana yang berkenan dihati ye kecuali turquiose, pink dan darkbrown yang dah sold out. Lain2 sume masih ada.

Skirt duyung crepe yang terlajak laris dan HOT!!




Skirt duyung crepe antara yang hot dan terlajak laris setakat sebab material yang super selesa dan tebal sket ye. Material lyra crepe atau lebih dikenali spandex ye. Harga pun terlajak murah serendah rm25 sahaja exclude postage ye. kalau beli6 helai terus dapat harga borong yang lagi murah dan murah.. insyallah. Malahan skirt duyung crepe sangat sesuai untuk dipadankan dengan blouse dan pakai ke office tau.. santai boleh, ke pejabat boleh.. semua boleh la.. tak terlalu formal sangat.. simple dan comel je.


[Feedback JSS] Santai dengan Long top patch dengan bow wide skirt


Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Alhamdulillah layan feedback customer lagi ye. Terima sebab shopping sakan ye.. siap beli 1set terus.. kira beli loose top patch dan skirt bow wide. semua harga terlajak murah je ye. Sehelai range harga rm28-29 sahaj exclude postage. Beli dua helai dapat RM50 sahaja exclude postage. Murah kan?? Memang terlajak murang dengan kualiti yang sama dengan lain lain... senang mix n match, harga pun lebih jimat sebab diskaun dari admin. Seronok nak memberi tambahan lak kalau customer suka kan..

Tapi untuk Long loose top patch love dan circle sold out untuk sementara yee.. tapi taktau bila ada stok lak.. Jom la cuci mata tengok feedbcak dan pic customer share nie


Ahad, 10 Januari 2016

[Feedback JSS] Skirt duyung crepe yang selesa dan tebal tau





Assalamualaikum dan selamt pagi semua. pepagi ni layan feedback sket ye. Mana tau ada yang berkenan nak beli skirt duyung crepe lepas tengok feedback customer yang super cun bila kenakan skirt duyung crepe kan. Harga terlajka murah je serendah rm25 sahaja exclude postage.



Jumaat, 8 Januari 2016

[Feedback JSS] Baju cantikkk t dan harga pun murah..






Layan #FeedbackJomSinggahShoppe #JSSLoverdulu. 

Tqvm dear sebab shopping sakan dengan Jom Singgah Shoppe ye. Dan berpuashati dengan item yang dibeli.. siap nak repeat order sebab #loosetopbyJSS terlajak murah #beli2helairm50sahaja tau exclude postage. 


Skirt Pallazo Crepe yang hot dan comel




Jom usha Skirt Pallazo crepe yang super hot.. material spandex - lebih tebal dan selesa ye. Harga pun terlajak murah je serendah rm25 sahaja exclude postage.



Ukuran Skirt Pallazo Crepe

Pinggang 28-36", 
Punggung 38-46", 
labuh 40", 
lilitan bawah 68" 

Saiz - free saiz n advise sampai xl

Material Lyra crepe atau dikenali sebagai spandex ye.

Shawl Keknis Gred AAA terlajak murah RM12.99






Shawl keknis gred AAA serendah rm12.99 sahaja exclude postage. Kualiti memang tip top ye. Gred yang terbaik iaitu AAA. meh usha mana yang berkenan dihati pastu boleh contact terus no bawah nie ye. Cecepat contact Mariana 0135019389



************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe

Blog 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Bawal Crepe terlajak murah serendah RM5


Berita baik untuk pengemar bawal crepe sebab last swarna yang available nie.. Harga serendah rm5 sahaja ye. Mana nak dapat harga semurah macam ni tau.. memang terlajak murah. Tudung bawal crepe ni simple dan senang terbentuk tau. Jangan risau qualiti sama macam bawal crepe yang lain ye..

Bawal crepe 45 Rm5

Bawal Crepe 60 RM10 sahaja

Exclude postage ye..

Rabu, 6 Januari 2016

[Feedback JSS] Alhamdulillah customer berpuashati.. tq sharing pic






Biar gambar berbicara ye.. Alhamdulillah sebab customer berpuashati dengan item dibeli.. siap bagi pic yang dah pakai kemeja grid  lagi.. (muka customer terpaksa ditutp untuk jaga privasi customer ye)


[Feedback JSS] Skirt cantik sangat.. murah dan cantik




Petang-petang gini jom layan feedbak customer yang dah shopping dengan Jom Singgah Shoppe.
Alhamdulillah sebab ramai yang dah berpuashati dengan item yang dibeli.


Kemeja simple dn trend terkini dengan Kemeja Grid




Kemeja grid antara ite yang terlariss setakat nie tapi sayang sebab supplier dah takda barang.. banyak sangat loose top baru. Kira tiap hari ada pattern baru la kirany tapi admin je budget ciput takleh nak borong terlajak sakan.. sebab banyak fokus untuk skirt yang terlajak laris juga.. Insyallah semua yang admin promote adalah item ready stok kecuali sold out ye. Harga macam biasa ye. Sehelai rm28 sahja exclude postage atau #beli2helairm50 sahaja exclude postage juga ye. Sapa cepat dia dapat ye.. sebab stok dah makin melicin nie.




Ukuran Kemeja grid .

Blouse simple Dt Ct.. Material best dan tebal..




Sehari nie kita usha #loosetopbyJSS je ye.. Insyallah harga terlajak murah.. ni bukan harga celar stok tapi memang jual macm nie. Mana ada stok banyak alhamdulillah.. kalau yang dah takda kat supplier yang tu je tinggal.


Ni lak blouse dt ct.. taktau kenapa seller lain mcam tu.. maybe sebab dt ct pemakai yang memul skali tapi yang ni memang simple blouse. Material pun tips tops sangat-sangat tebal ye.. berbaloi2 la. Harga macam biasa terlajak murah iaitu rm28 sahaj sehelai atau #beli2helairm50 shaja ye. Mana nak dapat harga special macam..

Last stok Punjabi Blouse Chiffon plus saiz






Bagi peminat setiap blouse punjabi plus saiz memang kena usha ye.. pastikan anda peminat pink dan merah ye sebab nie last stok untuk punjabi plus saiz. Kalau free saiz yang biasa masih available la ye. Harga macam biasa ye memang terlajak murah sokmo iaitu serendah rm30 sahaja sehelai exclude postage tapi kalau beli 2helai boleh dapat rm25 sahaja sehelai.. giler murah kan?? Harga terlajak kasih sayang nie.. meh la usha mana yang berkenan dihati.

Asalehe Blouse yang simple dan comel


jom cuci mata dulu mata berkenan dihati. Insyallah kebanyakan blouse atau #loosetopbyJSS adalah dengan harga yang sangat murah ye. Kualiti sama macam seller jual ye.. Kena cuba beli dan tengok kualiti kain.. totally sama je tau.

Blouse Polo Stripe berzip - harga serendah RM25 sahaja ye


Assalamulaikum dan selamat pagi semua. bagi peminat polo.. jom usha blouse simple yang ada logo polo tapi buka yang high brad la.. tapi material still tip top ye. Ada 4 warna yang menarik untuk blouse polo stripe berzip nie ye.. iaitu biru, hitam, putih dan merah ye. Yang paling  penting harga terlajak murah nakbagi tau iaitu serendah RM25 sahaja sehelai exclude postage (min beli 2helai blouse yang sama reger yee)



Jom tengok ukuran dulu, mana tau dah berkenan dihati.

Ukuran Blouse Polo Stripe berzip

Isnin, 4 Januari 2016

Dress comel yang Mesra Penyusuan Ibu (Open Button)


Simple tapi elegant.. santai dan bergaya.. comelkan jubah nie?? Ni antara dress yang terlajak lariss dan terlajak laku la kira. Mungkin ramai customer sebab ada 3tone warna dan padanan tone warna yang sangat comel dan menarik.

Dress nie ada open button lak,. sesuai sangat untuk ibu yang menyusu nak bergaya sakan.. tak perlu risau2 dah ye.. bergaya tapi tanggungjawab sebagi sentiasa dapat dilaksanakan.. alhamdulillah. Ada offer menarik untuk dress comel nie ye iaitu owner nak bgai FREE POSTAGE dan harga jatuh menrudum bagi yang serius buyer sahaja ye.

Normal RM105 exclude postage tapi
OFFER RM100 FREE POSTAGE.. jimat berganda2 tau.. kalau serius buyer most welcome ye.. sebab nak bagi offer lagi nie.. Biar dapat sket profit yang penting customer suka ye.. jangan risau material sama je dengan high brandnya.. super dooper best quality tau.


Ukuran Chiffon Dress JSS0303

Simple dan santai dengn Glitter Lace Dress JSS0229




Harini cuci mata tengok dress yang simple dan santai ye. Mana tau tengah usha dress labuh ke.. Peminat lace n glitter tentu suka dengan glitter lace dress nie. Simple dan santai gitu, takda terlampau glitter sangat pun.. hihi. Open button ni dan sesuai sangat untuk ibu yang sedang menyusu bayi. Tampil bergaya walaupun masih menyusu bayi. Pastu skrang nak bagi offer lak tu untuk masa terhad la ye.

Normal RM90 exclude postage

Tapi unutk OFFER RM87 sahaja free POSTAGE SEM ye. Cepat sebab untuk masa terhad dan stok terhad juga..



Detail ukuran glitter Lace dress jss0229

OPEN BUTTON

CARDIGAN CHIFFON KIMONO JSS0230





Assalamualaikum dan selamat tengahri semua. Lama rasa tak update pasal skirt/seluar/blouse ye.. maklumlah sehari dua duk update pasal makanan sket.


Sapa peminat Cardigan ala Kimono wrap gitu?? Jom usha Cardigan Chiffon Kimono ye.. Ada last stok 2 warna sahaja iaitu baby blue dan lite purple.. saiz s je available tapi muat sampai saiz L. kalau rasa muat n berminat meh sms/wassap lelaju2 ye.


Ahad, 3 Januari 2016

Motivasi Pagi hari - berpagi2an mencari rezeki berkat




Assalamualaikum dan selamat pagi.

"Berpagi-pagilah (subuh) dalam mencari rezeki, sesungguhnya berpagi-pagi itu adalah berkat dan kejayaan"

Sabtu, 2 Januari 2016

Popia Simpulan / Gulung Kasih in making



Popia Gulung Kasih in progress.. dah siap goreng pun cuma perlu sejukan sebelum prosess "pembuangan minyak". Ni untuk edaran kedai runcit dan doorgift dulu ye.. mana yg nak order boleh la roger lelaju sms/wassap 0199517292. Insyallah Popia Gulung Kasih ni rangup dan padat dengan inti serunding ikan tau. tapi alhamdulillah, sebab sebelum ni dah ramai yang tanya popia gulung kasih nie, terus msg kekawan.. order kekawan terus masuk.. Insyallah esok atau lusa boleh cod sekitar kota bharu.. 



Popia Simpulan Kasih pun ada ye. Untuk memenuhi order dari agen Bandar Saujana Putra. Orang sekitar BSP boleh contact Puan Dayah 013 6307961 (sms/wassap). Minggu ni leh order dulu.. minggu depan stok dari kelate terus ke BSP ye.. 

Snek Tradisional yang terlajak HOT!!





Ni antara produk makanan yang available kat Jom Singgah Shoppe ye iaitu Serunding Ikan kg laut, Popia Gulung Kasih (start 2016), Popia Simpulan Kasih dan Karipap Mini. Insyallah semua pun terlajak sedap seab ramai customer cakap makan popia dan karipap mini memang susah nak berenti.

Popia Roll / Popia Gulung Kasih




Insyallah start tahun 2016, kita akan buat Popia Gulung Kasih juga ye. Ramai lak yang tanya
bila nak buat popia gulung kan.. terutama orang kelate kita nie.. bukan apa sebab popia gulung lagi rangup dan yang pasti sesuai semua peringkat umur.. (popia simpulan kasih mgkin ada sket tak brape rangup tang simpulan kasih tu walaupun ramai yg cakap best la sis sebab rangup sesangat)

Serunding Ikan Kg laut yang terlajak sedap



Assalamualaikum dan selamat petang semua. Pagi selalu cuci mata dekat Jom Singgah Shoppe nie dan tertanya inti apa yang kita guna dalam Popia Simpulan Kasih dan Karipap Mini. Jawapannya adalah serunding ikan ye.. tapi bukan buat sendiri pun serunding ikan nie, Beli direct dari kilang pembuat serunding ikan kat kg laut yang terlajak femes dan terlajak sedap tu kan.. Insyallah popia simpulan kasih dan mini karipap yang dihasilkan juga adalah sedap. Rangup dan padat ye.



tadaa, nie serunding ikan kg laut yang kita guna pembuatan Popia Simpulan Kasih dan Karipap Mini. Insyallah memang sedap dan terbaik setakat nie. Tak pernah tukar serunding ikan yang lain lagi setakat nie sejak 10tahun lepas lagi memang memborong dengan tuan yang sama je walaupun tiap tahun naik rege. Sebab kos asas pun naik hargakan.. kita

Jumaat, 1 Januari 2016

Alhamdulillah rezeki masa berpantang



Alhamdulillah, walaupun admin tengah berpantang, stok popia simpulan kasih sentiasa ada tau, Alhamdulillah ramai asst yang settle order, admin cuma jadi pemantau dan pastikan order dapat disiapkan je.. huhu. Ok la kan, tak semesti berpantang rezeki kena tolak tepi. Customer perlu didahulukan selagi boleh.

[JSSLover] Alhamdulillah ramai yang suka dengan Popia Simpulan Kasih



Sekali skala kena layan feedback dari customer kan. Alhamdulillah semakin hari maki ramai yang borong sakan Popia Simpulan Kasih dari Jom SInggah Shoppe. Mungkin sebab keranggupan dan kesedapan inti Serunding Ikan selayang Kg Laut (kan Serunding kg laut kelate memang femes dengan kesedapannya, insyallah kalau dah jadi Popia Simpulan kasih rasa serunding masih dikekalkan.. tak gitu)



Agen Karipap Mini Kasih





Bagi yang berminat nak cuba boleh roger few agen tapi stok hanya available bila customer request ye untuk memastikan kesedapan dan keranggupan Karipap Mini sentiasa terjaga. Untuk agen luar dari kelantan, penghantaran hanya dilakukan sebulan sekali sahaja. Apa2 kena tanya direct yang akan cod Karipap Mini tersebut. Untuk orang Kelantan, kita akan proceed buat Karipap Mini bila order confirm ye. Untuk belian borong dan cod sekitar Kota Bharu kelate boleh sms/wassap admin terus ye Mcna 0199517292. Pemborong dialu2kan ye.

Atau boleh contact agen yang berdekatan anda ye.

Karipap Mini in Making - Cerita semalam la ye..



Assalamualaikum dan selamat pagi ye. Harini kita bercerita pasal snek yang sentiasa mendapat tempat dihati customer walaupun time raya ye. Sebab time hujan2 skrang ni memang kudapan menjadi pilihan sebagai snek. Sekurang-kurangnya bukan snek yang merapu2. Boleh dihidangkan semasa bersama keluarga.

Ni kisah semalam la ye, sebab ada yang order karipap mini jadi kita layan pasal karipap mini dulu. Kalau ada yang nak try boleh la roger laju2 ye. Untuk karipap mini, inti yang kita guna adalah serunding ikan selayang ye.. pure serunding ikan. Insyallah dijamin sedap dan ranggup.


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...