Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 6 Oktober 2016

Pre Order Play Sand Set 2kg Sand - RM30 sahaja.. ETA 20/10

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  


Ni khas untuk mommy yang nak beli dan tak cerewet ye.. yang sanggup tunggu sehingga sampai barang.. hihi. Yang nak cepat tak digalakkan ye.. Sila survey2 dulu harga yang termurah..



Harga RM30 sahaja untuk satu SET ye..

Munafie Slimming Safety Pants

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  






Material: Cotton

Fabric: Cotton fabric

Function: Slimming Safety pants

Pattern: Plain

Color: Black / Skin

Harga RM25 sahaja sehelai exc postage.

Kos Pos Sem RM7, SS RM10

Japan Munafie Slimming Pants - Ready Stok White

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  






Bagi yang nak urgent guna Slimming Pants nie.. warna putih banyak ready stok ye.. tak perlu tunggu sampai 2 minggu gitu.. Harga sama je yen serendah Rm10 sahaja..

Jumaat, 30 September 2016

Munafie Singlet serendah RM25 sehelai

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  



Saiz available utk Munafie Singlet

Hot!! Pre Order Japan Munafie Slimming Pants serendah RM10 sahaja

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  

WAIST LESS THAN 104CM ALL CAN WEAR
-BREATHABLE MATERIAL

Pilihan warna Japan Munafie.

Rabu, 21 September 2016

Seluar Pallazo Stripe serendah RM20 sahaja ye..

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  

Assalamualaikum semua.. Lama sunyi blog tanpa aktiviti baru.. stok baru.. hihi. Tapi takper sebab admin bagi harga special siap suka dengan Seluar Pallazo stripe dengan harga serendah RM20 sahaja (min beli 3helai ye dan boleh mix dengan item lain yang sama harga. Kalau sehelai RM25 sahaja.. Kos pos sem RM6, ss RM10 sahaja.




Material crepe lembut

Isnin, 22 Ogos 2016

Pemanis Semulajadi - Stevia

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  






Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. sunyi rasa blog macam lama tak update apa2 ye.. hihi. Admin sibuk wat goodies sket untuk ig @rajaafiqtrooper hero malaya cerita Sayangku Kapten Mukhriz tu hihih.. kalau ada ig tu meh la singgah n follow terus ig kita @Sneklazatsedap @jom_singgah_shoppe

Meh pepagi nak share benda apa dengan Stevia nie. Tapi kalau sebut stevia ramai orang tau ni pemanis semulajadi yang takda kalori.. zero kalori tu.. berbanding gula putih kalori tinggi gak tu..

Daun Stevia merupakan sepsis herba dari kumpulan Astereacea. Ia juga dikenali sebagai "pokok gula", daun gula, daun manis dan herba manis. Rakyat Brazil dan Paraguay telah menggunakan daun stevia sebagai pemanis dalam makanan dan minuman sejak 1500 tahun dahulu. . . 

Di Eropah, penggunaan daun stevia bermula sejak kurun ke-16. Kajian yang dijalankan ke atas daun stevia menunjukkan ia mampu menurunkan tekanan darah dan mengurangkan paras gula dalam badan. . . 

Saya pasti anda pun tahu pengambilan gula putih dalam kadar yang banyak adalah penyumbang utama kepada penyakit kencing manis ataupun diabetes. Tapi untuk mengelak dari terkena jangkitan diabetes, mesti cegah dari awal.. jom bertukar kepada pemanis semulajadi stevia. Pilihan ditangan anda. . . 


Stevia Bukan Ubat tapi Penganti Gula Putih Terbaik.
************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Selasa, 16 Ogos 2016

HOT!!! SKirt Duyung Printed Songket

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  



Jom usha skirt duyung terbaru dan hot nie ye. Skirt Duyung printed songket. Harga serendah RM29 exclude postage. Ada 5pilihan warna sahaja.

Ukuran skirt duyung songket

Khamis, 4 Ogos 2016

Seluar Pallazo Ozaka .. ala Skirt dan Seluar tau..

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  




Latest Seluar in house.. Seluar Pallazo Ozaka.. Sekali tengok macm skirt, tapi sekali tengok lagi macam seluar lak kan.. ala 2in1 gitu.. Seluar n Skirt. Stod terhad tau.. sapa yang pernah tanya boleh usha lelaju2 ye..

Ukuran Seluar Pallazo Ozaka 

Pinggang 27 - 32"
Punggung 41"
Labuh 41"
Bukaan kaki bawah 26" 

Isnin, 13 Jun 2016

Dress Labuh dengan Diskaun 10%, FREE Postage

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  

Jom cuci mata tengok dress labuh dulu.. mana tau ada yang tak beli atau tak sempat jahit.. jahit memang tak sempat dah kan.

Normal Price RM110 tapi kali admin nak bg FREE POSTAGE.. free posatge SEM ye.. (kos pos RM10 sem, jimat berganda2).. bagi lagi diskaun 10% ye. WOooowww memang jimat sesangat dan stok sangat terhad ye..


Chiffon Lace Dress JSS0310 Fushia

Ukuran dan detail Chiffon Lace Dress JSS0310 

Isnin, 2 Mei 2016

[JSSLover] Skirt Duyung Cotton yang selesa sangat..

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  





Alhamdulillah. Terima kasih #JSSLover sebab shopping #skirtbyJSS dan sukakannya.. katanya selesa sangat2. Dan siap repeat order lagi tu.. alhamdulillah.. 

[JSSLover] Blouse yang super selesa dan tak panas

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  


Alhamdulillah suka sangat bila customer sukakan blouse nie.. katanya selesa sangat2.. siap repeat order lagi tu.. sekali beli 3helai.. sebab nak dapat harga terlajak murah serendah rm25 sahaja tau exclude postage. Kalau nak beli sehelai pun ok je rm29 sahaja exclude postage.

Sabtu, 30 April 2016

Blouse Labuh,Cantik, Sesuai untuk BF dan Sangat MURAH!!!

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  







Restok!!! Restok blouse 2tone zipper loose top. Lebih banyak pilihan.. labuh bawah punggung, tutup aurat. Yang penting comel dan terlajak murah serendah rm25 sahaja sehelai exclude postage, min 2helai ye.. (Normal RM29 sahaja sehelai)

Nak cari seluar yang selesa dan tak melekat kat badan??

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  



Anda peminat seluar pallazo?? Selesa dan sangat sesuai digayakan untuk pelbagai aktiviti. Apa yang special pasal seluar pallazo crepe / spnadex yang terbaru nie ye

Kelebihan Seluar Pallazo Crepe / Spandex
- material yang tebal dan tidak panas
- Tidak melekat pada badan
- Tidak berkedut dan sangat selesa digayakan
- Tidak melekat pada kaki
- Lembut dan beralun

Last stok Skirt TUTU dengan harga terlajak murah

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  




Sapa suka skirt tutu angkat tanga lelaju ye?? Sebab admin nak letgo dengan harga terlajak murah je tau.. harga terlajak kasih sayang.. terlajak murah.. kira harga modal nie. Normal jual murah dah iaitu serendah RM25 sahaja.. Lelong RM20 exclude postage sebelum nie.. ramai gak yang rembat tau.. tapi kali ni RM18 sahaia.. exclude postage.

Rabu, 27 April 2016

Skirt dan seluar serendah RM18 sahaja sehelai (Min 3helai)

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  

Berita baik untuk peminat skirt dan seluar cotton sebab admin nak bagi murah je nie. Macam biasa kalau beli 6 helai memang dapat harga borong terus ye. Tapi kali ni kalau beli 3helai keatas pun dapat harga murah dan terlajak murah ye tapi jangan minta diskaun lagi ye sebab nak bagi murah dah nie.

Beli 3helai keatas dan boleh mix mana yang sama harga, harga sehelai jatuh pada harga murah serendah rm18 sahaja sehelai exclude postage ye. Normal kos postage untuk 3helai adalah RM10 Sem, RM15 SS. Kalau nak beli sehelai pun boleh je rm20 sahaa exclude postage ye.


SKIRT DUYUNG COTTON

Blouse labuh yang comel dan terlajak murah serendah rm25 sahaja

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  



Nak cari blouse murah, labuh dan comel?? Mesra breastfeeding lak tu sebab zip kat leheragak panjang dan membolehkan ibu guna untuk menyusu bayi nti.. harga pun terlajak murah tau serendah rm25 sahaja exclude postage (min pembelian 2helai dan keatas ye). 

Kalau nak beli sehelai pun boleh je RM29 sahaja sehelai exlude postage. Insyallah harga yang ditawarkan semua murah2 belaka tapi jangan lak nak beli 3helai minta diskaun kaw 2 sbb memang margin untung sket sangat dah.. sekadar nak memberi mana patut je la..


Selasa, 19 April 2016

Pilihan warna Dwitone Cross Loose Top

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  




Cuci mata dulu ye.. mana tau ada berkenan dihati.. ada 10 warna semua nya.. atau boleh singgah cuci mata kat FB Jom Singgah Shoppe. Boleh tengok mana yang berkenan..

Terbaru!! New Blouse tau.. lebih comel dan terlajak murah

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  



New pattern untuk blouse yang berzip dan kita pangil Dwitone Cross Loose Top.. potongan serong untuk dwitone kat tangan.. dan potongan bersilang kat bawah ye.. lebih comel dan harga macam biasa sentiasa murah ye serendah RM25 sahaja exclude postage (min kena beli 2helai keatas). Kos pos bergantung kepada kuantiti.

Restok !!! Dwitone Zipper Loose Top yang terlajak laris serendah RM25

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  






Restok!! hot dan terlajak lariss nie sebab harga ditawarkan serendah RM25 sahaja tapi min beli 2helai keatas ye.. harga tak termasuk pos. Kos pos bergantung pada kuantiti yang dibeli ye darling.. so pilih dulu mana yang berkenan dihati.. pm admin terus baru kita baru kos pos semua.. senang sket kan.. 

Detail ukuran 2Tone Zipper Loose Top .

Bahu 14" 
Dada 38" 
Labuh 29" 
Labuh tangan 21"

Selasa, 5 April 2016

Tshirt Muslimah Exclusive "Himmah Aliyah" CM023

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  




Saiz yang available untuk Tshirt Muslimah CM023, Himmah Aliyah adalah S hingga XXXL. Stok terhad tau.. sapa cepat dia dapat la.. Insyallaghh harga mampu milik dan

Tshirt Muslimah Exclusive "Always Inside" CM018

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  



Saiz yang available untuk Tshirt Muslimah CM018 adalah S hingga XXXL. Stok terhad tau.. sapa cepat dia dapat la.. Insyallaghh harga mampu milik dan

Tshirt Muslimah Exclusive " Hurriyyah Freedom" CME001

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  



Saiz yang available untuk Tshirt Muslimah CME001, Hurriyyah Freedom adalah S, XXL, XXXL. Stok terhad tau.. sapa cepat dia dapat la.. Insyallaghh harga mampu milik dan

Tshirt Muslimah Exclusive dengan harga termurah

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  






Tshirt muslimaht exclusive dari Jom Singgah Shoppe untuk anda ye. Memang lain dari yang lain, harga pun berpatutan ye dengan kualiti yang ditawarkan yang sangat berpatutan.

Antara kelebihan Tshirt Muslimah Exclusive nie adalah

Isnin, 4 April 2016

Instant Shawl 2Muka terlajak laris...

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  


 Nak shawl lilit yang senang dan mudah?? 2kali sarung terus jadi tau..pakai macam lilit gitu. Jom usha ANA Instant shawl nie..yang penting cantik, comel dan labuh. takyah susah nak pakai pin bagai tapi kalau nak adjust labuh shawl boleh letak pink la..


Sehelai rm39 sahaja exclude postage.
Pm tepi for best price... 

[JSSLover] Skirt ACut Cotton memang super selesa dan sedap pakai time preggy nie

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  

Offer  27-31Mac16, beli sehelai skirt/seluar / blouse layak dapat harga borong ye.. Serius Buyer dialu2kan.. (Harga yang dipamerkan adalah harga retail biasa)


Skirt acut cotton memang selesa habis terutama bila mak buyong yang pakai sebab pinggangnya memang ikut si pemakai. Kalau pas pantang agak2 longgar makna kena beli baru je.. hihi. Kekadang pinggang stretch juga ada je back to normal.. so masa pantang n pas pantang still boleh pakai je. 

Selasa, 29 Mac 2016

[JSSLover] Seluar Pallazo cotton yang super comfy dan murah..

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  

Offer  27-31Mac16, beli sehelai skirt/seluar / blouse layak dapat harga borong ye.. Serius Buyer dialu2kan.. (Harga yang dipamerkan adalah harga retail biasa)



Alhamdulillah suka sangat bila customer sukakan seluar yang diorang beli. Yang penting seluar pallazo cotton nie memang selesa sesangat tau. Mak buyong pun sesuai sangat pakai seluar nie sebab tak ketat sangat.. pinggang berubah mengikut si pemakai.

Isnin, 28 Mac 2016

Terhad!! Skirt Duyung Tie Dye yang hot...dan terlajak murah

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  

Offer  27-31Mac16, beli sehelai skirt/seluar / blouse layak dapat harga borong ye.. Serius Buyer dialu2kan.. (Harga yang dipamerkan adalah harga retail biasa)



Jom usha skirt tie dye last stok// last design in house ye.. harga pun terlajak murah je nak bagi nie. Biasa rm40 tapi skarang jeng.. jeng.. Pastikan anda betul serius berminat dengan pattern skirt duyung tie dye ye sebab nak bagi harga terlajak kasih sayang

Ukuran Skirt Duyung Tie Dye

Offer :: 27 -31Mac Beli sehelai pun dapat Harga Borong. Terhad!!

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  

Offer  27-31Mac16, beli sehelai skirt/seluar / blouse layak dapat harga borong ye.. Serius Buyer dialu2kan.. (Harga yang dipamerkan adalah harga retail biasa)


Wah best nie.. beli sehelai pun dapat harga borong ye tapi mana yang ada beli 2helai rm50 tu memang harga borong dah.. skirt dan seluar yang harga retail rm20 layak dapat murah sepanjang offer nie.. cepat la tengok ye.. mana tau ada yang berkenan dihati.. boleh tengok latest post in house.. post lama ada yang sold out..

Ahad, 27 Mac 2016

Skirt duyung terlajak laris dengan harga borong

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  

Offer  27-31Mac16, beli sehelai skirt/seluar / blouse layak dapat harga borong ye.. Serius Buyer dialu2kan.. (Harga yang dipamerkan adalah harga retail biasa)


 Jom cuci mata tengok stok skirt duyung yang terlajak laris sampai supplier tak ter restok dah skrang nie. Ni warna yang masih available ye.. Mana yang berkenan sms/wassap 0199517292 lelaju ye.. harga borong bagi yang betul berminat sahaja..harga bawah nie adalah harga retail biasa..



Ukuran Skirt Duyung Saree 

Sabtu, 26 Mac 2016

[JSSLover] Instant Shawl 2Muka memang selesa dan senang dipakai..

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  


Admin Jom Singgah Shoppe pun sangat2 sukakan Instant Shawl nie tau.. material tebal.. takyah iron yang paling pentingnya.. hihi.. takyah pakai pin dah.. labuh je dan cantik je.. tapi untuk instant shawl memang suka pakai dengan inner magic je..xreti nak pakai terus.. 

Khamis, 24 Mac 2016

Close up Instant Bawal dan material Bubble Chiffon

hai Semua.. Jangan lupa LIKE fanpage kita ye  



Ni sample close up ye.. insyallah material memang best tau sebab tebal dan less kurang sebab kurang berkedut kecuali terlalu lama berlipat maybe ada kesan lipat sket je dan tak ketara sangat pun..

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...