Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 24 Disember 2015

Jumaat Sabtu hari untuk memberi.. FREE POSTAGE SEM



Alhamdulillah berita baik untuk pengemar skirt, seluar dan blouse terlajak murah di Jom Singgah sebab sebab admin dengan berbesar hati nak bagi FREE Postage Sem ye dengan pembelian mana 3helai (boleh mix skirt, seluar n blouse tau).




#OfferbyJSS

Dengan terma n syarat. Refer harga asal ye bukan harga promosi, harga borong ke.. harga beli dua dot dot ke.. harap maklum. Tapi kalau betul berminat sila roger laju2. Apa lagi meh la jenguk skirt, seluar dan blouse yang super hangat dipasaran dan harga terlajak murah. Lepas tu siap nak bagi FREE POSTAGE lagi tau tapi sem sahaja la.. kalau SS kena tambah kos sket la.. harap maklum.

Kalau nak usha skirt, seluar atau blouse boleh usha kat labe sebalah kanan ye atau boleh usha rapat2 kat ig @jom_singgah_shoppe atau fb Jom Singgah Shoppe. Senang sket nak cuci mata kan.. Tak gitu?? Offer ni valid pada Jumaat dan Sabtu bersamaan 25dec dan 26dec15 sahaja. Kalau ada offer lagi akan diupdate kat blog, ig dan fanpage ye.

happy shopping



************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...