Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 24 Disember 2015

Button Long Top yang simple dan santai


Assalamualaikum dan selamat petang. Lama rasa tak update kat blog nie. Seminggu dah jadi ibu berpantang, tu yang susah sket nak update apa2 tapi postage sentiasa ada ye. Meh usha mana yang berkenan dihati ye. Harga terlajak murah sokmo ye. harga terendah dengan kualiti super tip top la ye .

Meh usha latest blouse iaitu button long top. Simple dan santai je tau sebab totally plain sahaja kali.. Takda patch langsung kat lengan. Pattern lama yang love dan circle patch memang susah nak dapat stok dah. Asyik timbul pattern baru je skrang



‪#‎LooseTopByJSS‬

Button Long Top

1helai rm29 sahaja exclude postage
2helai rm25/helai exclude postage. #beli2helairm50 sahaja exclude postage

Simple dan santai je dengan plain long top. ‪#‎hargaterlajakmurah‬ serendah rm29 sahaja sehelai exclude postage (beli 2helai dengan harga rm25 ye)
.
.
Ukuran Button Long Top
Bahu 16"
Dada 38-48"
Labuh tangan 21"
Labuh 32"
Lebar 36"
.
Material knitted cotton





************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/



Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...