Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 31 Disember 2015

Blouse / Kemeja serendah RM25 sahaja exclude postage tau..



Assalamualaikum dan selamat malam semua. Lama macm tak update apa tapi aktif kat FB Jom Singgah Shoppe dan Ig @jom_singgah_shoppe. Jangan lupa singgah kalau ada yang berkenan dihati ye. Kalau ada ig n fb boleh jenguk2 direct ye sebab sana semua detail ada ye.. senang sket nak cuci mata kan..

Memalam ni nak update pasal blouse dan kemeja dengan harga terlajak murah ye iaitu serendah rm25 sahaja exclude postage tapi min pembelian 2helai ye. Normal price rm28 sahaja exclude postage. Harga masaih dikatakan murah juga kiranya..

Meh usha dulu ye.


Khamis, 24 Disember 2015

Jumaat Sabtu hari untuk memberi.. FREE POSTAGE SEM



Alhamdulillah berita baik untuk pengemar skirt, seluar dan blouse terlajak murah di Jom Singgah sebab sebab admin dengan berbesar hati nak bagi FREE Postage Sem ye dengan pembelian mana 3helai (boleh mix skirt, seluar n blouse tau).




#OfferbyJSS

Dengan terma n syarat. Refer harga asal ye bukan harga promosi, harga borong ke.. harga beli dua dot dot ke.. harap maklum. Tapi kalau betul berminat sila roger laju2. Apa lagi meh la jenguk skirt, seluar dan blouse yang super hangat dipasaran dan harga terlajak murah. Lepas tu siap nak bagi FREE POSTAGE lagi tau tapi sem sahaja la.. kalau SS kena tambah kos sket la.. harap maklum.

Button Long Top yang simple dan santai


Assalamualaikum dan selamat petang. Lama rasa tak update kat blog nie. Seminggu dah jadi ibu berpantang, tu yang susah sket nak update apa2 tapi postage sentiasa ada ye. Meh usha mana yang berkenan dihati ye. Harga terlajak murah sokmo ye. harga terendah dengan kualiti super tip top la ye .

Meh usha latest blouse iaitu button long top. Simple dan santai je tau sebab totally plain sahaja kali.. Takda patch langsung kat lengan. Pattern lama yang love dan circle patch memang susah nak dapat stok dah. Asyik timbul pattern baru je skrang



‪#‎LooseTopByJSS‬

Button Long Top

1helai rm29 sahaja exclude postage
2helai rm25/helai exclude postage. #beli2helairm50 sahaja exclude postage

Jumaat, 4 Disember 2015

Skim Paling Cepat Kaya Kaya didunia



Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Pepagi ni nak share pasal Skim Paling Cepat kaya didunia. tapi kena istiqamah dalam melakukannya la ye.. sama gak macam dhuha.. bukan dhuha sehari terus dapat impaknya.. Tapi secara berterusan, insyaallah Allah makbulkan apa yang hendaki.

Lepas baca post ni boleh la start ye Solat Fajr - Skim paling cepat kaya didunia.. kalau dah kul 0500 seda baik bngun terus ye sebab ni masa terbaik untuk kita memohon apa yang patut.. #PeringatanDiriSendiri juga. Maklumlah nak bangun pagi memang liat sket.  


Khamis, 3 Disember 2015

Cara mudah dan senang laksanakan Solat Sunat Dhuha



Ni copy n paste sebab malas nak karang sendiri - tq  fazlinazrin.blogspot.my ye. Mohon copy step yang simple untuk solat sunat dhuha nie. Semoga bermanfaat untuk semua ye.



Solat Dhuha merupakan amalan sunat yang di galakkan kita amalkan nya. Ia dikatakan sebagai "pembuka rezeki" sebagaimana yang di nyatakan dalam hadis Rasulullah tercinta kita SAW.  

Solat ini boleh dilakukan 2, 4, 6, hingga 12 rakaat. 

Jom Dhuha semua..








Jom dhuha semua.. 

Dhuha adalah rezeki.. tapi kena jadikan sebagai rutin harian.. bila dah selalu buat jadi seronok tau sampai nak tinggal pun sedih.

Doa Solat Dhuha

Skirt Labuh yang sesuai untuk si tinggi lampai dan saiz plus ye




Jangan risau dan gundah ye semua terutama yang tinggi lampai dan saiz plus sebab ada skirt labuh yang sesuai untuk hangpa semua. Jemput cuci mata dulu ye n tengok ukuran skali la ye.. Mana tau memang confirm muat la kiranya.. labuh insyallah memang cukup labuh dan sangat sesuai untuk si tinggi lampai.

Harga insyallah sentiasa murah hanya di Jom Singgah Shoppe ye serendah RM20 -29 sahaja exclude postage ye. Boleh usha mana yang bekenan dihati dan jangan lupa shopping ye.



Ukuran Skirt Flared Zigzag / Chevron 

Pinggang 26 - 36" 
Punggung 50" 
Labuh 42" 
Lilitan bawah 76" 

Saiz - free saiz n muat sampai xl 

Material - Thick Cotton 

Motivasi Pagi.. suntikan kata positif setiap pagi ye





Setiap pagi suntikan perkara positif dalam diri kita ye untuk kekal bersemangat sepanjang hari.. insyallah. 

Antaranya adalah ::

♡ Akulah yang terbaik

Rabu, 2 Disember 2015

Kenapa Rezeki susah nak masuk?





Kenapa Rezeki susah nak masuk? Kekadang memang akan tertanya2 sendiri juga kan. Kenapa? Mengapa? Apa2 pun mesti ada sebab kena Allah kurangkan rezeki kita.. 

- Berkira untuk membantu memudahkan hal yang baik

Selasa, 1 Disember 2015

Punjabi Blouse Chiffon serendah Rm25 sahaja (Min 2helai)



Assalamualaikum dan selamat malam semua.. memalam nie nak share berita baik bagi pengemar setia Punjabi Blouse Chiffon  ye sebab admin nak bagi murah2 ye.. harga terlajak murah dan terlajak laris.. baru post kat ig n fb dah banyak msg masuk tapi sy penting yang betul2 berminat sahaja ye.. serius n payment la.. jangan lak tabur janji nak bankin tapi senyap sampai sudah.. huhu. Apa2 pun bagitau dulu ye.. nak survey, nak book dan sebagainya.

Harga serendah RM25 sahaja exclude postage tapi kena beli 2 helai ye. Kalau nak beli sehelai pun boleh je RM28 sahaja ye.. exclude postage. Kos postage Sem RM6, SS RM10 sahaja.




Ukuran Punjabi blouse chiffon free saiz

Bahu 14"
Dada 36"
Labuh tangan 20"
Labuh inner 26"
Labuh outer 41"
Lebar 23"
(Bawah ada curve sket kiri kanan n belakang ye)

Skirt Flared Bow Wide







Tinggi lampai?? Saiz Plus2?? Alahai suisah nak cari skirt yang sesuai. Meh usha dulu ye sebab Skirt Flared Bow Wide sangat2 sesuai untuk si tinggi lampai dan saiz plus2 ye. Meh la usha ukuran dulu ye.. 

Apa Backout Buyer nie ye??







Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Saja nak tergoogle pasa backout buyer nie dan nak cerita pengalaman diri sejak 7tahun bergelar Online Seller nie. Saya jenis tak kisah, ada payment ada barang. Kalau lambat, jual kat customer yang betul2 nak. Sebab ada customer suka tabur janji yang tak pasti.. kata nak bankin petang nie.. esok pagi la.. time gaji la tapi akhir tak jadi lak.. Tu sebab sy lebih pentingkan yang wat payment (nak bagi diskaun pun suka sangat2)

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...