Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 22 November 2015

Skirt Flared Zigzag sesuai untuk si tinggi lampai ye..




Harini cuci mata tengok skirt comel dan terlajak murah je ye.. Mana tau ada yang berkenan dihati ke. Kalau dah berkenan boleh refer uikuran dan contact owner terus ye. Offer skrang beli 3helai skirt (mix mana2 skirt) dapat FREE POSTAGE tau.

Ni lak Skirt Flared Zigzag (terlajak laris gak sebab sangat sesuai untuk si tinggi lampai ye). Labuh mencecah 42" tau.. Harga pun masih murah je rm28 sahaja exclude postage. Offer skrang beli mana2 3helai skirt atau seluar dapat FREE POSTAGE SEM




Ukuran Skirt Flared Zigzag / Chevron 

Pinggang 26 - 36" 
Punggung 50" 
Labuh 42" 
Lilitan bawah 76" 

Saiz - free saiz n muat sampai xl 

Material - Thick Cotton 


Boleh mix n match dengan loose top patch yang terlajak laris ni tau. Sebabnya kalau beli 3helai dapat harga borong RM23 sahaja exclude postage ye.

Ukuran Loose Top Patch 


Bahu 16"
Dada 37"
Labuh tangan 19"
Labuh 33"
Lebar 34" (shape curve) dan kembang 

Material knitted cotton










************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...