Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 22 November 2015

Perbezaan Skirt Duyung Crepe dan Skirt Pallazo Crepe



Assalamualaikukm dan selamat pagi semua. Macam lama je tak update kat blog.. insyallah rasanya tak berhabuk lagi la ye ye.. huhuh.

Pepagi nak bagitau pasal skirt yang tengah hot iaitu skirt duyung crepe dan skirt pallazo crepe (yang ni kategori flared juga tapi kembang tak besar sangat berbanding skirt yang lain2 ye. Jom la refer pic bawah nie ye. Semoga terjawab sket persoalan dihati ye. Harga terlajak murah je serendah rm25 sehelai exclude postage. Kalau beli 3 helai free postage sem ye. SS kena tambah sket la.



Ukuran skirt duyung crepe 

Pinggang 27-34, 
Punggung 31-38", 
Labuh 40" 
Lilitan bawah 52" - advise sampai L 

Ukuran Skirt Pallazo crepe

Pinggang 28-36", 
Punggung 38-46", 
Labuh 40", 
Lilitan bawah 68" - advise sampai xl

Material - lycra crepe stretchable ( ada setengah seller pangil cotton spandex sebab material sama je macam dengan cotton spandex) - tebal dan tak melekat kat badan ye.


Jom la usha skirt duyung crepe da skirt pallazo crepe ye.. mana tau ada berkenan dihati ke.










************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/



Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...