Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 30 November 2015

FREE POSTAGE sem sehingga 4Dec15 nie




Berita baik untuk pengemar skirt/seluar dan blouse murah ye sebab admin dengan bermurah hati nak bagi Free Postage sehingga 4dec15  nie.. Pilih mana yang berkenan dihati ye.. Item under JSSsalekaw2 pun valid untuk offer nie tapi payment mestilah dalam masa 24jam (dengan kata lain nak bagi untuk serius buyer dan betul2 berminat sahaja ye) bukan buyer yang kata nak bankin petang nie tapi senyap sampai sudah.. huhu. Saya tak kisah kalau anda tak berminat, saya hanya nak memberi pada berminat je la ye.



Usha jangan tak usha ye. Boleh jenguk2 Ig @jom_singgah_shoppe atau FB https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe ye. Kalau nak mudah boleh klik pada label sebelah nie,. nak skirt/seluar/blouse ye. Insyallah semua dengan harga terlajak murah sahaja.. semua untuk anda..

************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/

FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...