Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 27 November 2015

Blouse Simple dan berwarna warni



Assalamualaikum dan selamat petang semua.. macam lama kesunyian blog nie kan tapi takper kat media sosial lain masih ada update ye.. boleh usha kat FB Jom Singgah Shoppe atau Ig @jom_singgah_shoppe ye untuk perkembangan terbaru. Yang pasti item yang terlajak laris dengan harga terlajak murah. Quality insyallah sama dengan seller lain je tau cuma admin tak suka nak markup berlebihan je.


Jom usha simple blouse yang colourfull.. yang penting comel dan labuh hingga lutut ye. Boleh mix n match dengan skirt flared pallazo, skirt pallazo crepe ke.. pilih mana yang berkenan dihati ye. Harga pun terlajak murah je tau serendah rm29 sahaja exclude postage atau rm23 sehelai kalau beli min 3helai exclude postage. (boleh mix dengan long top patch yang lain juga ye).

Offer sampai hujung bulan nie - beli 3helai mix skirt /seluar/blouse dapat free postage SEM ye tapi harga retail la ye.


Ukuran Long Top Patch 3tone

Bahu 16"
Dada 37 - 43"
Labuh tangan 21"
Labuh 35" ( shape curve )
Lebar 34"

Material knitted cotton

free saiz n advise sampai xl ye.

Jom usha long top patch yang mix n match dengan skirt flared pallazo yang super flared habis dan cun melecun.


Ni lak full pic mana yang berkenan dihati ye








************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...