Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 30 November 2015

FREE POSTAGE sem sehingga 4Dec15 nie




Berita baik untuk pengemar skirt/seluar dan blouse murah ye sebab admin dengan bermurah hati nak bagi Free Postage sehingga 4dec15  nie.. Pilih mana yang berkenan dihati ye.. Item under JSSsalekaw2 pun valid untuk offer nie tapi payment mestilah dalam masa 24jam (dengan kata lain nak bagi untuk serius buyer dan betul2 berminat sahaja ye) bukan buyer yang kata nak bankin petang nie tapi senyap sampai sudah.. huhu. Saya tak kisah kalau anda tak berminat, saya hanya nak memberi pada berminat je la ye.

Jumaat, 27 November 2015

Blouse Simple dan berwarna warni



Assalamualaikum dan selamat petang semua.. macam lama kesunyian blog nie kan tapi takper kat media sosial lain masih ada update ye.. boleh usha kat FB Jom Singgah Shoppe atau Ig @jom_singgah_shoppe ye untuk perkembangan terbaru. Yang pasti item yang terlajak laris dengan harga terlajak murah. Quality insyallah sama dengan seller lain je tau cuma admin tak suka nak markup berlebihan je.


Jom usha simple blouse yang colourfull.. yang penting comel dan labuh hingga lutut ye. Boleh mix n match dengan skirt flared pallazo, skirt pallazo crepe ke.. pilih mana yang berkenan dihati ye. Harga pun terlajak murah je tau serendah rm29 sahaja exclude postage atau rm23 sehelai kalau beli min 3helai exclude postage. (boleh mix dengan long top patch yang lain juga ye).

Offer sampai hujung bulan nie - beli 3helai mix skirt /seluar/blouse dapat free postage SEM ye tapi harga retail la ye.


Ukuran Long Top Patch 3tone

Bahu 16"
Dada 37 - 43"
Labuh tangan 21"
Labuh 35" ( shape curve )
Lebar 34"

Material knitted cotton

free saiz n advise sampai xl ye.

Ahad, 22 November 2015

Skirt Flared Zigzag sesuai untuk si tinggi lampai ye..




Harini cuci mata tengok skirt comel dan terlajak murah je ye.. Mana tau ada yang berkenan dihati ke. Kalau dah berkenan boleh refer uikuran dan contact owner terus ye. Offer skrang beli 3helai skirt (mix mana2 skirt) dapat FREE POSTAGE tau.

Ni lak Skirt Flared Zigzag (terlajak laris gak sebab sangat sesuai untuk si tinggi lampai ye). Labuh mencecah 42" tau.. Harga pun masih murah je rm28 sahaja exclude postage. Offer skrang beli mana2 3helai skirt atau seluar dapat FREE POSTAGE SEM




Ukuran Skirt Flared Zigzag / Chevron 

Pinggang 26 - 36" 
Punggung 50" 
Labuh 42" 
Lilitan bawah 76" 

Saiz - free saiz n muat sampai xl 

Material - Thick Cotton 

Skirt Flared Pallazo Stripe



Lama tak update pasal skirt flared pallazo belang nie ye.. harga sentiasa sama sebelum ni dan akan datang cuma stok agak terhad ye. Meh la usha dulu ye mana tau ada berkenan dihati ke. Sesuai yang tinggi lampai juga ye sebab labuhnya mencecah 41" ye. Leh refer ukuran kat bawah. Harga terlajak murah serendah rm20 sahaja exclude postage ye. Beli 3helai mix dengan mana2 skirt lain boleh dapat FREE POSTAGE sem ye untuk masa terhad la ye.



Ukuran Skirt Pallazo Stripe 

Pinggang 26-32" 
Punggung 30-48" 
Labuh 41" 
Lilitan bawah 84" . 

Material cotton + lyra.. lembut dan sejuk

Saiz - Free saiz sampai XL ye..

Perbezaan Skirt Duyung Crepe dan Skirt Pallazo Crepe



Assalamualaikukm dan selamat pagi semua. Macam lama je tak update kat blog.. insyallah rasanya tak berhabuk lagi la ye ye.. huhuh.

Pepagi nak bagitau pasal skirt yang tengah hot iaitu skirt duyung crepe dan skirt pallazo crepe (yang ni kategori flared juga tapi kembang tak besar sangat berbanding skirt yang lain2 ye. Jom la refer pic bawah nie ye. Semoga terjawab sket persoalan dihati ye. Harga terlajak murah je serendah rm25 sehelai exclude postage. Kalau beli 3 helai free postage sem ye. SS kena tambah sket la.



Ukuran skirt duyung crepe 

Pinggang 27-34, 
Punggung 31-38", 
Labuh 40" 
Lilitan bawah 52" - advise sampai L 

Ukuran Skirt Pallazo crepe

Pinggang 28-36", 
Punggung 38-46", 
Labuh 40", 
Lilitan bawah 68" - advise sampai xl

Material - lycra crepe stretchable ( ada setengah seller pangil cotton spandex sebab material sama je macam dengan cotton spandex) - tebal dan tak melekat kat badan ye.

Sabtu, 7 November 2015

[JSS Sale] Loose Top serendah RM20 sahaja tau..



Meh usha mana yang berkenan dihati ye.. harga terlajak murah tau.. serendah rm20 sahaja.. rm20 sahaja exclude postage.. Kos pos sem rm6, ss rm10 sahaja..




[JSS Sale] Skirt Tutu serendah RM20 sahaja..



Skirt tutu in house untuk harga terlajak murah dan stok terhad tau. Meh tengok2 dulu mana tau ada yang berkenan dihati ke.



Ukuran Skirt Tutu

[JSS Sale] Seluar Pallazo Chiffon serendah RM20 sahaja..



Ni lak Seluar Pallazo Chiffon ye tapi bukan pallazo chiffon 2in1 ala yuhanis tu.. ni Seluar Pallazo Chiffon semata-mata dan takda skirt kat luar.. harap maklum.. huhu. Harga serendah RM20 sahaja untuk Seluar Pallazo Chiffon.

Warna yang available untuk Seluar Pallazo Chiffon adalah pink, purple, dark purple dan maroon ye.. Meh usha2 mana yang berkenan dihati. Kalau dah berkenan dengan Seluar Pallazo Chiffon, cepat2 rembat ye sebab stok sangat terhad nie.



Ukuran Seluar Pallazo Chiffon

[JSS Sale] Skirt Chiffon serendah RM20 sahaja..



Sapa peminat tegar skirt chiffon?? Angkat tangan laju2 sebab onwer nak bagi skirt chiffon dengan harga terlajak murah serendah rm20 sahaja exclude postage tau. Tapi ada 6 warna je la skrang ye. Boleh usha mana yang berkenan dihati, pastu leh contat owner terus ye.




Jom usha ukuran skirt chiffon dulu ye.. kalau confirm muat insyallah boleh rembat terus ye.

Pinggang 25-28", 
Punggung 40" 
Labuh 38"

Saiz - Free saiz n muat sampai L

Material - CHiffon full lining dan sequin.

Skirt Flared Pallazo Crepe in house



Assalamualaikum dan selamat pagi. Macam berhabuk sket blog sebab tak sempat nak update apa2 sehari dua nie. Harini nak update pasal offer yang terlajak murah tau.. ada yang serendah RM20 sahaja exclude postage tapi untuk skirt flared pallazo crepe nie RM25 sahaja ye exclude postage.

Boleh cuci mata dulu mana yang berkenan dihati.. berminat leh la contact terus owner sms/wassap 0199517292



Ukuran skirt flared pallazo crepe

Pinggang 28-36", 
Punggung 38-46", 
Labuh 40", 
Lilitan bawah 68" 

Saiz - Free saiz n muat sampai xl

Material - Lyra Crepe stretchable (tebal dan sangat selesa dipakai)

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...