Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 23 Oktober 2015

Skirt Flared untuk si tinggi lampai



Terlalu tinggi?? Susah nak cari skirt kembang sebab semua macam senteng je. Apakata usha Skirt Flared Zigzag nie dulu ye.. latest in house Jom Singgah Shoppe. Harga pun masih mampu milik ye iaitu serendah RM28 sahaja exclude postage.

Harga Skirt Flared Zigzag
Rm28 exclude postage
Kos Postage Sem RM6, SS RM9 sahaja.

Beli 2helai Skirt Flared Zigzag, diskaun menanti anda.. Insyallah.

Jom la usha teaser dulu sebab tak sempat nak snap full picture lagi ye.. Insyallah harini atau esok akan diupdate, so stay tuene semua ye terutama yang tinggi lampai tu.



Ukuran Skirt Flared Zigzag

Pinggang 26 - 36" 
Punggung 50" 
Labuh 40.5" 
Lilitan bawah 76" 
Saiz - free saiz n muat sampai xl 


Material - lyra crepe (ala macam kulit laici tu sket)

Tebal dan tak melekat kat badan ye


*************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...