Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 5 Oktober 2015

Kemeja Grid in house dengan harga terlajak murah ye..



Fast selling in house.. walaupun baru update tapi fesdback n respon dari semua customer sangat2 positif. Ramai yang suka kemeja grid nie ye. Meha usha dulu mana yang berkenan dihati ye.

Harga yang ditawarkan insyallah murah dan sentiasa murah ye.

1helai rm35 sahaja
2helai rm65 sahaja
3helai rm90 sahaja exclude postage
kos postage depend pada kuatiti ye.. jangan risau, kalau serius buyer sangat dialu2kan sebab nak bagi best price yang terlajak murah tau..



Untuk Kemeja grid nie ada 4 pilihan warna sahaja iaitu merah, putih, hitam dan blueblack ye.. stok ada banyak sket yang nie sebab warna pun sket je.. meh pakat rembat ye..


Ukuran Kemeja grid 

Bahu 16.5"
Dada 44"
Labuh tangan 23"
Labuh 33"



Free saiz sampai xl
Material chiffon crepe (licin)










*************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...