Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 23 Oktober 2015

Kawan Baru - Mineral Essence Immune Booster




New frenz in house ‪#‎MineralEssence‬ ‪#‎ImmuneBooster‬. Nak tambah mana zat galian yang masih kurang kat dalam badan nie.. sakit dalam takda orang tau kan. Mana tau boleh kurus ke..huhu sebab sejak preggy nie setiap minggu naik 1kg lol.. nurse pun tanya kenapa.. haha. Susah nak cakap tu, maybe makan malam kot sekarang.. kalau lewat je tidur mesti rasa lapar je memanjang. Nak detox untuk kurus takda la sebab tengah pregnant kan.. atleast nak maintain je la.. takda la naik yang mendadak plus tampil lebih sihat..
Ni nak share kisah mak saya ye
Dari sebotol terus rembat 10botol untuk kekawan sebab mak yang dah amalkan seminggu nie kata 
"darah tinggi normal walaupun tak makan ubat spital dah.. kalau asyik high je memanjang kalau tak makan ubat spital. Badan rasa segar sket je amalkan mineral essence nie". Pastu pantang nampak kekawan yang ada masalah kesihatan pasti dia nak bagi free sample (kira titiskan 21drops Mineral Essence kedalam botol 1.5liter air)


Alhamdulillah, ada sorang member mak yang cuba selama 3hari nie dan kesan memang menakjubkan dengan IzinNya la.. katanya " kepala dah tak pening, mata makin cerah, jalan makan laju dan dengan kata lain badan rasa sihat je.. siap ada orang masjid perasan tu.. kalau tak sebelum jalan memang slow yang amat". Siap beli terus sebotol untuk kesihatan yang berpanjangan. Alhamdulillah, semua pun dengan IzinNYA kan.

Semuanya dengan IzinNya ye.. benda elok memang patut kongsi dan amalkan.. stay tuned kalau nak tau perkembangan saya lak ye.. nanti share info lanjut lagi ye.. 


*************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...