Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 25 Oktober 2015

Berat Badan turun 1kg dalam seminggu.




Ni pengalaman diri sendiri selama seminggu nie. Bukan nak diet pun dengan kata lain cuma nak kurangkan berat atau maintain je dulu sebab susah juga kalau setiap minggu naik sekilo. Ketara kan kenaikan berat badan sejak preggy nie.. tapi mendadak naik sejak sebulan dua nie je sampai kena check up seminggu sekali sebab nurse nak monitor kenaikan berat badan.

Alhamdulillah,  dalam masa seminggu amalkan Mineral Essence Immune Booster dan drop few titik dalam juice seperti lime juice, sunquick juice dan tea hijau setiap hari berat badan turun sekilo lak tu walaupun jadual makan macam biasa je cuma tak makan lewat malam je la.. Siang hari makan macam biasa je.. So harini tak perlu la jumpa doktor sebab berat badan dah turun sket.. kalau naik lagi memang kena refer doktor la..  Alhamdulillah.. istiqamah dan terus berusaha kan..


harap2 lepas ni pun takda kenaikan berat badan lagi la. Kalau turun lagi bagus sebab berat dah melebih kadar sepatutnya.. haha. Cuma next 2week nak tengok result untuk HB lak sebab asyik low je 3-4bulan nie walaupun dah ambik makanan yang kayang dengan zat besi dan supplement yang sepatutnya,. Mana la tau dengan izinya HB boleh naik kepada normal lak kan.. Skrang 10.3-10.8 je la.. Stay tuned ye, nanti update lagi berkenaan dengan berat badan dan HB ..

*************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...