Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 29 Oktober 2015

Long Top Patch - Love, Circle, 3Tone (update 29oct15)



Bagi peminat loose top patch yang jenis labuh dan kembang sket kat bawah beoleh refer latest post ye.. Sebab tiap kali restok tak semua warna available dan tak semua patch datang warna yang sama asyik berubah setiap masa.. kalau dapat sama alhamdulillah sesangat sebab takyah nak snap banyak kali.. huhu.

Jom cuci mata dulu ye.. apa2 p[un kena contact admin terus ye sebab item nie sangat fast selling dan harga terlajak murah kan.

Harga

1helai RM29 sahaja exclude postage. Kos pos sem rm6, ss rm10.
3helai keatas rm23/helai. Kos pos lak bergantung pada kuantiti ye.



Ukuran Long Top Patch (Love / Circle)

Skirt Duyung Floral on sale..



Lepas cuci mata tengok skirt duyung cpre plain, meh cuci mata tengok skirt duyung corak floral lak ye sebab warna ni dah last stok tau.. Sapa cepat dia dapat la kiranya..

Skirt duyung Floral

Harga RM25 sahaja exclude postage
Kos Pos sem Rm6, SS RM10.

beli 2helai dengan RM22/helai. Kos pos Sem rm9, SS RM15

Ukuran skirt duyung floral

Pinggang 28-34", 
Punggung 30-36" 
Labuh 39"

Skirt Duyung Crepe in house



Assalamualaikum dan selamat pagi.. jap je nak masuk tengahari.. cepat masa berlalu.. baru siap kemas rumah , basuh baju dan semua yang berkenaan boleh leh ngadap laptop update mana patut.. huhu.

Harini banyak nak update pasal skirt dan loose top yang hot dan fast selling ye. Insyallah harga sentiasa murah hanya di Jom Singgah Shoppe ye. Jangan lupa cuci mata mana yang patut.. mana tau mata berkenan boleh tengok ukuran n pilih warna yang berkenan dihati.

Skirt Duyung Crepe

Harga Rm25 sahaja exclude postage
Kos pos Sem rm6, SS RM10

6helai keatas RM20 kira harga borong, Kos pos depend pada kuantiti ye.


Ukuran Skirt duyung crepe

Pinggang 27-34, 
Punggung 31-38", 
Labuh 40" 

Rabu, 28 Oktober 2015

Chiffon Dress dengan LILITAN LACE JSS0233



Bagi peminat tegar lace, apa kata usha Chiffon Dress dengan LILITAN LACE JSS0233 ye mana tau ada yang berkenan dihati. Semua harga offer sekrang nie untuk stok terhad la ye..

Normal RM120 Free postage Sem

Tapi time offer nie, harga terlajak murah ye..

OFFER RM109 Free Postage SEM sahaja...



Ukuran detail Chiffon Dress dengan LILITAN LACE JSS0233

Dress terlajak LARISS sebab kecomelan dan simple



Dress yang terlajak laris setakat sampai ada yang borong sampai 10helai tau.. borong dapat harga murah sket la ye tapi tak banyak beza juga dengan retail sebab saya pun markup sket je.. Maklumlah nak bagi harga terlajak murah dan mampu milik untuk semua. Apa lagi jom usha Chiffon Dress JSS0303  nie ye..


Normal RM105 exclude postage

Tapi sekarang ada offer tau.

Offer RM100 Free POSTAGE sem sahaja.. SS still kena tambah sket untuk kos pos.



Maxi Long Dress JSS0236




Assalamualaikum dan selamt pagi semua. Harini rasa nak update stok available untuk dress je.. Insyallah harga terlajak murah untuk anda semua ye.. Meh la cuci mata dulu la.. mata tau ada berkenan dihati.

Maxi Long Dress JSS0236 

Normal RM90 Free Postage Sem

Offer RM80 sahaja free postage sem untuk stok terhad ye.. meh usha dulu ye..free je cuci mata.




Detail Ukuran Maxi Long Dress SRCE0236

BREASTFEED BUTTON

LENGTH : 55"
SHOULDER : 15"
BUST : 40"
WAIST : 38"
ARM LENGTH : 22"
ARMPIT WIDTH : 18"
(FIT UNTIL 44))

Material HIGH QUALITY LYCRA STRETCHABLE

Ahad, 25 Oktober 2015

Berat Badan turun 1kg dalam seminggu.




Ni pengalaman diri sendiri selama seminggu nie. Bukan nak diet pun dengan kata lain cuma nak kurangkan berat atau maintain je dulu sebab susah juga kalau setiap minggu naik sekilo. Ketara kan kenaikan berat badan sejak preggy nie.. tapi mendadak naik sejak sebulan dua nie je sampai kena check up seminggu sekali sebab nurse nak monitor kenaikan berat badan.

Alhamdulillah,  dalam masa seminggu amalkan Mineral Essence Immune Booster dan drop few titik dalam juice seperti lime juice, sunquick juice dan tea hijau setiap hari berat badan turun sekilo lak tu walaupun jadual makan macam biasa je cuma tak makan lewat malam je la.. Siang hari makan macam biasa je.. So harini tak perlu la jumpa doktor sebab berat badan dah turun sket.. kalau naik lagi memang kena refer doktor la..  Alhamdulillah.. istiqamah dan terus berusaha kan..

Mineral Essence - Mineral Ion Tulen dari Australia..




#MineralEssence #ImmuneBooster

Mineral ion tulen dari Australia. . 

Mineral essence immune booster adalah produk dari Queensland Australia yang kaya dengan zat galian (minerals) serta unsur surih yang tulen dan pekat. Bahan ni diperoleh secara semulajadi dari laut Australia. . . 

Jumaat, 23 Oktober 2015

Kawan Baru - Mineral Essence Immune Booster




New frenz in house ‪#‎MineralEssence‬ ‪#‎ImmuneBooster‬. Nak tambah mana zat galian yang masih kurang kat dalam badan nie.. sakit dalam takda orang tau kan. Mana tau boleh kurus ke..huhu sebab sejak preggy nie setiap minggu naik 1kg lol.. nurse pun tanya kenapa.. haha. Susah nak cakap tu, maybe makan malam kot sekarang.. kalau lewat je tidur mesti rasa lapar je memanjang. Nak detox untuk kurus takda la sebab tengah pregnant kan.. atleast nak maintain je la.. takda la naik yang mendadak plus tampil lebih sihat..
Ni nak share kisah mak saya ye
Dari sebotol terus rembat 10botol untuk kekawan sebab mak yang dah amalkan seminggu nie kata 
"darah tinggi normal walaupun tak makan ubat spital dah.. kalau asyik high je memanjang kalau tak makan ubat spital. Badan rasa segar sket je amalkan mineral essence nie". Pastu pantang nampak kekawan yang ada masalah kesihatan pasti dia nak bagi free sample (kira titiskan 21drops Mineral Essence kedalam botol 1.5liter air)

Dress Hot dan terlajak lariss..



Berita baik untuk pengemar dress labuh warna lembut sebab admin nak bagi offer tau untuk dress nie. Mana tau berkenan dihati ke.. boleh usha2 mana yang patut.

Normal RM105 exclude postage

Offer RM100 sahaja FREE POSTAGE SEM
Best offer in town tau untuk stok terhad la ye..


Chiffon dress ni ada 6 warna yang cantik menarik ye iaitu Grey (last stok dah ye,- lain2 masih availabl), biru, Lite brown, Pink, Purpe dan Turquiose. Sebelum tu meh usha ukuran ye.. senang nak pilih muat ke tidak ye..

Ukuran Chiffon Dress JSS0303

Dress labuh yang hot & Gojesss



Petang2 nie meh usha dress labuh lak ye.. Mana tau tengah cari dress yang sesuai ke.. range harga serendah rm40 to rm110 ye. Berbeza setiap design. Meh usha dulu la, kalau nak tau detail boleh refer pada code dress dan klik pada label yang ada kat sebelah kanan nie.



Skirt Flared untuk si tinggi lampai



Terlalu tinggi?? Susah nak cari skirt kembang sebab semua macam senteng je. Apakata usha Skirt Flared Zigzag nie dulu ye.. latest in house Jom Singgah Shoppe. Harga pun masih mampu milik ye iaitu serendah RM28 sahaja exclude postage.

Harga Skirt Flared Zigzag
Rm28 exclude postage
Kos Postage Sem RM6, SS RM9 sahaja.

Beli 2helai Skirt Flared Zigzag, diskaun menanti anda.. Insyallah.

Jom la usha teaser dulu sebab tak sempat nak snap full picture lagi ye.. Insyallah harini atau esok akan diupdate, so stay tuene semua ye terutama yang tinggi lampai tu.



Ukuran Skirt Flared Zigzag

Pinggang 26 - 36" 
Punggung 50" 
Labuh 40.5" 
Lilitan bawah 76" 
Saiz - free saiz n muat sampai xl 

Flared Skirt yang terlajak laris serendah RM25 sahaja tau



Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Pepagi ni nak update pasal flared skirt la pulak ye.. Isnyallah harga yang ditawarkan sentiasa murah ye iaitu serendah RM25 sahaja exclude postage untuk flared skirt -  Skirt Flared Pallazo (paling laris setakat nie) dan Skirt Flared Pallas ye. Skirt kembang lebih diminati lebih pemakaian yang lebih sopan.. takda ketat sangat.. flowy je bila pakai kan.

Jom la usha dulu mana yang berkenan dihati


Selasa, 20 Oktober 2015

Skirt dan Seluar cotton murah serendah rm20 sahaja..



Jom usha skirt duyung, skirt acut dan seluar pallazo cotton lak ye. Material memang selesa dan sangat2 lembut ye.. Mak buyong dan plus saiz pun muat kalau pakai skirt dan seluar ni sebab material stretchable. Cotton nie bukan cotton biasa tu ye.. tapi cotton lyra stretchable ( sama macam material instant shawl ala lofa tu ye..cotton lyra)

Harga Rm20 sahaja exclude postage
Kos Postage sem Rm6, SS Rm10

Skirt Chiffon dengan sequin Belt serendah RM20 sahaja




Best offer in town tau sebab Skirt chiffon dengan sequin belt  serendah rm20 sahaja eclude postage. Stok terhad ye..meh pakat rembat mana yang dah berkenan dihati. Jangan tunggu lama2 nati habis dirembat orang..

Normal RM25 Exclude postage
Offer RM20 sahaja exclude postage
Kos postage Sem RM6, SS RM10 sahaja ye.. #JSSsalekaw2

Jom cuci mata dulu tengok Skirt chiffon dengan sequin belt yang terlajak murah dan terlajak comel nie ye..


Skirt dan seluar terlajak murah dan laris..



Assalamualaikum dan selamat tengahari ye.. Alhamdulillah baru settle semua keje rumah boleh boleh mengadap laptop jap.. kalau tak malam asyik berebut dengan anak je la.. huhu.

Harini kita bercerita pasal skirt / seluar yang terlajak murah dan terlajak laris ye.. Insyallah harga sentiasa murah di Jom Singgah Shoppe plus lak ada few item yang tengah sale kaw2 nie tau.. kalau ada ig boleh follow @jom_singgah_shoppe ye dan klik #JSSsalekaw2 ye.


Jom usha dulu ye mana yang berkenan dihati..



Ahad, 18 Oktober 2015

Bus Tent untuk Si manja..



Jom usha khemah untuk aktiviti indoor lak.. senang pasang khemah n letak mainan dalam tu.. tentu si manja jarang sepahkan main luar kawasan khemah tu.. Harga Bus tent insyallah sentiasa murah ye.. serendah RM90 sahaja Free Postage Sem thru Airpak/ABX


Harga Bar Tent 

RM90 Free Postage Sem (Poslaju Tambah RM3)
SS tambah RM10 


Children's tent in the form of buses
Dimensions: 160 x 80 x 94




Car Tent untuk aktiviti indoor si manja




Jom usha khemah untuk aktiviti indoor lak.. senang pasang khemah n letak mainan dalam tu.. tentu si manja jarang sepahkan main luar kawasan khemah tu.. Harga car tent insyallah sentiasa murah ye.. serendah RM90 sahaja Free Postage Sem thru Airpak/ABX


Harga Car Tent 

RM90 Free Postage Sem (Poslaju Tambah RM3)
SS tambah RM10 


SIZE : 176 X 89 X 92 CM





2in1 Slider to Rocker serendah RM160 sahaja (FREE POSTAGE SEM)



Harini kita update pasal toys dan item baby je ye.. Jom usha 2in1 Slider to Rocker in house. Harga serendah RM160 sahaja FREE POSTAGE SEM thru Airpak/ABX. Kalau nak guna poslaju pun boleh je tapi kena tambah kos la ye.

Harga 2in1 Slider to Rocker

RM80 Free Postage SEM thru Airpak/ABX
(Poslaju tambah RM24)
SS tambah RM55 (Poslaju), RM44 (Amber Freight)

Meh la usha pic dulu mana tau ada yang berkenan dihati ye..



Age Range: 13-24 Months > 3 years old
Material: Plastic
Features: Sports

Harga termurah untuk Fisher Price Multifunctional Puzzle Mats



Tengah usha toys ala learning material untuk si manja anda.. Apa kata usaha Fisher Price Multifunctional Puzzle Mats nie dulu sebab Admin Jom Singgah Shoppe nak bagi murah2 je tau serendah Rm80 sahaja Free Postage Sem (guna Airpak/ABX)

Harga Fisher Price Multifunctional Puzzle Mats

RM80 Free Postage Sem (Poslaju Tambah RM15)
SS tambah RM35 (Poslaju/Amber Freight)

Jom usha pic dulu ye..




Produk detail

The Fisher-Price double sided 12pcs puzzle floor mat is a soft comfy play area for your baby. Made from soft foam it features colourful and fun rainforest characters and it's a great way for your toddler to discover and learn the alphabet. Water resistant and easy to clean it's a must-have item for your nursery or playroom.

Product Dimensions    150 x 113 x 1.5 cm

Selasa, 13 Oktober 2015

3D Lace Dress JSS0312



Harini keje update pasal dress labuh je ye. jemput cuci mata dulu ye.. mana tau ada yang berkenan. Untuk 3D lace dress ni da dua pilihan sahaja ye iaitu Emerald green dan mustard. Ada dua saiz ye iaitu saiz M dan L. Nanti boleh refer detail ukuran kat bawah.


Harga serendah RM100 sahaja exclude postage
Kos postage sem rm9, ss rm15 ye.





Detail pasal ukuran ye.

Saiz M


OPEN BUTTON
SHOULDER : 15"
BUST :36"
ARM LENGTH : 22"
ARMPIT WIDTH : 17"
WAIST : 34"
DRESS LENGTH : 56 INCHES

Saiz L

OPEN BUTTON
SHOULDER : 15.5"
BUST :39"
ARM LENGTH : 22"
ARMPIT WIDTH : 18"
WAIST : 36"
DRESS LENGTH : 56 INCHES

Material 3D Lace


3D Stripe Dress JSS0304



Jom cuci mata tengok dress comel yang hot cun melecun ye.. Ada 5 pilihan warna yang menarik dan dua saiz ye iaitu 36 dan 44. Harga insyallah mampu milik dengan quality material yang digunakan.

Harga RM98 sahaja exclude postage.
Kos Postage Sem RM9, SS RM15.



Meh usha tengok saiz lak ye.. mana dah berkenan dihati kena la usha saiz lak ye.. baru boleh proceed seadaanya..

Saiz 36

ZIP FRONT

SHOULDER : 14"
BUST : 37"
ARMPIT WIDTH : 18"
ARM LENGTH : 23"
WAIST : 33"
DRESS LENGTH : 57.5 INCHES

Saiz 44

ZIP FRONT

SHOULDER : 16.5"
BUST : 45"
ARMPIT WIDTH : 21"
ARM LENGHT : 23"
WAIST : 41"
DRESS LENGTH : 58.5 INCHES

Material 3D STRIPE FABRIC

Chiffon Dress Full Lining JSS0317



Lama tak update pasal dress ye tapi masih ada je few pattern untuk dress labuh / Jubah. Meh usha latest nie ala Lolipop dress gitu.. Chiffon Dress Full Ling JSS0317. Harga insyallah memadai dengan kualiti yang ditawarkan ye. 

Harga serendah RM98 sahaja Exclude postage. Kos Postage Sem RM9, SS RM15 ye..




Ada 3 Saiz iaitu S, M dan L.

Saiz S

OPEN BUTTON
SHOULDER : 14.5"
BUST :37"
ARM LENGTH : 24"
ARMPIT WIDTH : 18"
WAIST : 35"
DRESS LENGTH : 57 INCHES


Saiz M

OPEN BUTTON
SHOULDER : 15"
BUST :40"
ARM LENGTH : 24"
ARMPIT WIDTH : 19"
WAIST : 38"
DRESS LENGTH : 57 INCHES


Saiz L

OPEN BUTTON
SHOULDER : 15.5"
BUST :42"
ARM LENGTH : 24"
ARMPIT WIDTH : 20"
WAIST : 40"
DRESS LENGTH : 57 INCHES


Material High Quality Chiffon with full lining

Ahad, 11 Oktober 2015

NEW FLYING ROBOCAR POLI WITH REMOTE CONTROL



Latest in house lak.. toy untuk si manja ye.. new flying robocar poli dengan romote control.

Harga macam biasa mesti harga terbaik untuk semua serendah RM40/pcs exclude postage. Kos postage sem rm9, SS RM15 sahaja ye.

Pakej

RM150 sahaja exclude postage (Jimat RM10 tau berbanding beli satu per satu). Kos postage sem rm17, SS RM25.

Detail

• Rechargeable
• 1.0ch Remote Control
• Terdapat Sensor pada tapak robot





Selasa, 6 Oktober 2015

Harga kasih Sayang untuk Long Top Patch tripple Tone ye



Bagi yang tengah usha blouse yang simple dan selesa dipakai, nie masa nak usha2 ye sebab nak bagi harga terlajak murah nie.. Harga kasih sayang sesangat nie tau.

Normal Price
Sehelai RM30
2helai RM55
3helai RM75

Exclude postage ye.. Tapi harini sampai 10Oct nie nak bagi harga kasih sayang walaupun pembelian sehelai sahaja tau.. Rugi tak rembat terus peluang keemasaan nie. Blouse dengan harga terlajak murah dan terlajak murah.

Meh usha dulu ye..




Ukuran Loose top patch labuh triple tone . 

Bahu 16" 
Dada 37 - 43" 
Labuh tangan 21" 
Labuh 35" ( shape curve ) 
Lebar 34" 

Material knitted cotton 

Free saiz sampai XL

Isnin, 5 Oktober 2015

Jom santai bersama dengan si manja dengan kolam mandi di rumah..




Jom usha2 pool untuk si manja.. untuk orang dewasa pun ada.. Boleh santai dengan si manja gitu terutama hari minggu.. nak spend masa dengan family tapi taknak redah jm dan cuaca yang menentu sekrang nie..

Semua pool ada free Eletric pum ye.. senang nak pump..


Detail

AGE : 0-3Y
SIZE : 110 X 95 X 70CM
CAPACITY : 280L 

Baby Ocean Pool



Tengah usha kolam mandi untuk si manja, meh usha Baby Ocean Pool .




Detail


AGE : 0-3Y
SIZE : 110 X 95 X 70CM
CAPACITY : 280L

Free ELECTRIC PUMP ye..

Harga RM110 sahaja fREE POSTAGE SEM ye.. jom hadiahkan untuk si manja ye..

Simple Blouse Dt CT...



Taktau kenapa semua orang panggil blouse nie Blouse Dt Ct, maybe dt ct orang yang memulakan pakai baju nie ye. Tapi yang pasti blouse nie memang cantik sebab combination warna blok yang menarik tertarik gitu..

Harga macam biasa la ye.. harga terlajak murah dan sentiasa murah ye.. memberi setakat yang mampu..

1helai rm35 sahaja
2helai rm65 sahaja
3helai rm90 sahaja exclude postage
kos postage depend pada kuatiti ye.. jangan risau, kalau serius buyer sangat dialu2kan sebab nak bagi best price yang terlajak murah tau..




Ukuran Blouse dt ct 

Bahu 13.5"
Dada 40" 
Labuh 28"
Labuh tangan 21"

Free saiz sampai M ye.

Material Crepe (tebal n tak nipis)

Kemeja Grid in house dengan harga terlajak murah ye..



Fast selling in house.. walaupun baru update tapi fesdback n respon dari semua customer sangat2 positif. Ramai yang suka kemeja grid nie ye. Meha usha dulu mana yang berkenan dihati ye.

Harga yang ditawarkan insyallah murah dan sentiasa murah ye.

1helai rm35 sahaja
2helai rm65 sahaja
3helai rm90 sahaja exclude postage
kos postage depend pada kuatiti ye.. jangan risau, kalau serius buyer sangat dialu2kan sebab nak bagi best price yang terlajak murah tau..



Untuk Kemeja grid nie ada 4 pilihan warna sahaja iaitu merah, putih, hitam dan blueblack ye.. stok ada banyak sket yang nie sebab warna pun sket je.. meh pakat rembat ye..


Ukuran Kemeja grid 

Bahu 16.5"
Dada 44"
Labuh tangan 23"
Labuh 33"

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...