Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 8 September 2015

Loose Top Patch (love) Labuh pun comel gak tau



Alhamdulillah, fast selling in house Jom Singgah Shoppe untuk Loose Top Patch Labuh. Kekadang restok ada yang patch bulat , restok lagi patch love lak,, dah lak tukar warna patch selalu.. sabar je la ye. Tapi rezeki Allah masih ada je untuk hamba2NYA..

Jom usha dulu Loose Top Patch Labuh bentuk love yang masih available ye.


Jom usha ukuran dulu ye, mana tau muat ke idak ye.. 

Ukuran loose top patch labuh

Bahu 15.5"
Dada 37"
Labuh tangan 19"
Labuh 33"
Lebar 34" (shape melengkung)



Saiz - Free saiz n muat dr XS to XL 

Material knitted cotton

Harga RM29 sahaja exclude postage

Kos Pos sem Rm6, SS RM10

Kalau beli 3helai dan keatas layak dapat harga borong ye serendah RM23 sahaja sehelai exclude postage (Normal kos pos untuk 3helai Sem RM9, SS RM15). Boleh Mix dengan patch bulat juga ye.. Pembelian borong juga dialu2kan tapi random pick dari supplier ye sebab stok setiap kali restok agak terhad untuk mendapat pattern yang sama..










*************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...