Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 27 September 2015

Loose top patch labuh tripple tone




Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. lama rasa tak mengupdate blog tapi alhamdulillah tak sampai berhabuk kot. Musim raya memang sibuk berjalan2 je.. tapi alhamdulillah sale tetap jalan.

Loose top patch labuh tripple tone  in house ye. Lebih cantik dan comel gitu.. warna pun comel2 je.. ada 10warna yang menarik semuanya.. meh pakat pilih ye. Loose top patch labuh tripple tone harga terlajak murah serendah RM30 sahaja exclude postage. Kos pos pun sem rm6, ss rm10 sahaja tau. rate normal la tu (gst admin cover.. jangan risau ye). Kalau beli 3helai  Loose top patch labuh tripple tone terus dapat harga borong ye serendah rm25 sahaja.. Normal untuk pos 3helai adalah sem rm9, ss rm15 sahaja.

Meh usha dulu mana yang berkenan dihati.




Ukuran Loose top patch labuh triple tone . 

Bahu 16" 
Dada 37 - 43" 
Labuh tangan 21" 
Labuh 35" ( shape curve ) 
Lebar 34" 

Material knitted cotton 

Free saiz sampai XL














*************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/
FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...