Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 14 September 2015

Kemeja Polo Burberry Serendah RM30 sahaja (Min 3helai ye)



Assalamualaikum dan selamat tengahari semua. Macam lama je tak update progress kat blog tak seberapa nie kan. Alhamdulillah, restok kemeja polo burberry yang terlajak hot dan laris macam goreng pisang panas nie ye.


Kemeja polo Burberry 

Bahu 17" 
Dada 40"
Labuh tangan 23"
Labuh depan 32"
Labuh belakang 33" (shape curve)

Saiz - free aaiz sampai XL

Material - Cotton

Harga Rm38 sahaja sehelai exclude postage. Kos pos sem rm6, SS Rm9 sahaja.
Tapi kalau beli 3helai, bagi harga borong terus ye serendah rm30 sahaja.. Kos postage untuk pembelian 3helai adalah sem rm9, ss rm15 sahaja. Kalau nak borong juga sangat dialu2kan.. insyallah harga lebih menarik akan ditiawakan. Happy shopping semua








*************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/
FB https://www.facebook.com/eksekutifsuri

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...