Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 5 September 2015

Hot!! Punjabi Blouse Chiffon Plus Saiz




Kali ni siap bagi dengan pic model tapi terus terang cakap guna mr. google sebab takda model sesuai untuk Punjabi Blouse chiffon plus saiz nie. Nati jangan lupa tengok ukuran ye untuk kepastian. 



Ukuran Punjabi blouse chiffon (plus saiz L to xxl) 

Bahu 16 "
Dada 41 "
Labuh tangan 22 "
Labuh inner 27.5"
Labuh outer 38.5"
Lebar  21.5"



Saiz- free saiz n muat dari L to XXL

Material chiffon (badan sahaja) + inner cotton lyra.
Tangan cotton lyra

Harga - RM39 sahaja exclude postage

Kos Pos Sem RM6, SS RM10

(Harga borong RM30 sahaja untuk min pembelian 3helai ye, exclude postage juga)

Warna Pilihan yang available adalah::

1- Lite Turquiose
2- Turquiose
3- Black
4- Dark Brown
5- Blue Black
6- Violet
7- Purple
8- Dark Purple
9- Yellow Mustard
10 - Red
11- Pink
12 - Blue
13- Grey
14 - Coffee (Tangan - Lite Coklat)
1 5 - Coffee
 Model ni jumpa kat Mr Google je, tapi yang pasti punjabi blouse chiffon plus saiz memang muat sampai xxl. Masa join booth asyik lupa nak snap pic customer yang sarung kat badan.

Apa2 pun boleh refer ukuran ye, insyallah sapa yang tau ukuran pasti tau muat atau tidak.



*************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


Walkin Customer Ketereh Kelantan - Berhadapan dengan Majlis Dearah Ketereh (Kedai Dalam Cermin atas nama Jom SInggah Shoppe)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...