Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 2 September 2015

Fast Selling !! Loose Top Labuh



Alhamdulillah, ni antara stok loose top labuh yang tengah hot meletop kat Jom SInggah Shoppe tau.. Sebab nya masa buka booth kat kuantan aritu, dalam masa sehari kebanyakkan stok sold out. Alhamdulillah suka sangat bila ramai yang suka dengan loose top labuh nie.

Hari ni misi nak memborong lagi ye.. Kita borong bebanyak dari seberang nun sana.. sebab ramai gak yang start tanya stok yang available. Meh usha dulu ye, Mana tau ada berkenan dihati dan nak rembat ke.. Nak rembat sehelai pun boleh.. nak borong pun boleh. Semuanya dengan harga terbaik, harga termurah dengan quality yang sama dengan supplier lain.

Hepi cuci mata dulu ye


Ukuran Tops patch loose labuh 


Bahu 15.5"
Dada 37"
Labuh tangan 19"
Labuh 33"
Lebar 34" (shape melengkung)

Saiz - Free saiz n muat sampai XL

Material knitted wool

Harga RM29 exclude postage


Ukuran Punjabi blouse chiffon 

Bahu 13.5"
Dada 36"
Labuh tangan 20"
Labuh inner 26"
Labuh outer 41"
Lebar 23"

Saiz - Free saiz n muat sampai saiz L

Material chiffon (badan sahaja) + inner cotton lyra. - Tangan cotton lyra sahaja.

Harga RM38 sahaja exclude postage



Ukuran Punjabi blouse chiffon (plus saiz L to xxl) 

Bahu 16 "
Dada 41 "
Labuh tangan 22 "
Labuh inner 27.5"
Labuh outer 38.5"
Lebar  21.5"

Saiz - free saiz n muat dari L to XXL

Material chiffon (badan sahaja) + inner cotton lyra.
Tangan cotton lyra sahaja

Harga RM39 exclude postage

Kos postage

Sem RM6
SS RM10
(GST admin tanggung ye)

Borong dialu2kan dengan harga yang lebih murah berbanding retail.  Meh pakat pm untuk harga borong dan min borong 6helai sahaja. Flat rate untuk borong/ pembelian 6-20helai. Kos pos lak depend pada kuantiti ye..

*************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


Walkin Customer Ketereh Kelantan - Berhadapan dengan Majlis Dearah Ketereh (Kedai Dalam Cermin atas nama Jom SInggah Shoppe)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...