Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 4 September 2015

Beli 3Helai Punjabi Blouse Chiffon dengan harga borong serendah RM28 sahaja!!



Berita baik untuk pengemar Punjabi Blouse Chiffon yang tengah hot meletop sekarang nie sebab berpeluang beli dengan harga murah sahaja tau. Apa yang murahnya ye?? Beli 3 helai Punjabi Blouse Chiffon dah boleh dapat harga serendah rm28 sahaja.. ulang ye RM28 sahaja tapi exclude postage (untuk plus saiz tambah rm2 ye per helai). Untuk pembelian 3helai  Punjabi Blouse Chiffon,  biasanya kos pos sem rm9, ss rm15 (gst pun admin tak kira untuk plastic prabayar..). Harga terendah dan termurah dipasaran. Yang pasti Jom Singgah Shoppe sentiasa memberikan yang termurah untuk loyalti customer dan customer baru juga. Tanpa anda siapa peniaga kecik macam kami nie.

Jom usha  Punjabi Blouse Chiffon  yang mana berkenan dihati dan mata ye, Yang pasti semua pun comel2 je cuma saiz je terhad.. semua pattern  Punjabi Blouse Chiffon adalah free saiz dan muat dari xs to L dan L to XXL. So yang plus saiz pun jangan risau sebab saiz anda pun ada tau.







Pilih mana berkenan dihati ye, nanti leh contact admin terus untuk payment.

*************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


Walkin Customer Ketereh Kelantan - Berhadapan dengan Majlis Dearah Ketereh (Kedai Dalam Cermin atas nama Jom SInggah Shoppe)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...