Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 30 September 2015

Beli 3helai Long Top Patch dengan harga borong serendah RM24-25 sahaja



Khas untuk peminat blouse santai ala baggy tshirt tapi lebih labuh dan kembang sket boleh usha2 ye sebab nak bagi harga kasih sayang je kalau beli 3helai dan keatas.. Kira beli 3helai dah dapat harga borong la ye.. Memang betul la tu.. material knitted cotton yang sangat selesa n best tau. ramai customer yang suka setakat nie.

Meh usha mana yang berkenan dihati ye.. kalau nak beli sehelai pun xda masalah je.. harga murah2 gak serendah RM29-30 sahaja sehelai.. Cuma kalau beli 3 helai lagi murah la ye.




tapi harga nie exclude postage ye.. Kalau kos pos untuk pembelian 3 helai dalam rm9-15 sahaja tau depend sem/ss je.




Ukuran Loose Top Patch Love labuh 

Bahu 15.5" 
Dada 37" 
Labuh tangan 19" 
Labuh 33" 
Lebar 34" (shape melengkung)

Saiz - free saiz n muat sampai xl 

Material knitted cotton

Free saiz sampai XL


Ukuran Loose top patch labuh triple tone . 

Bahu 16" 
Dada 37 - 43" 
Labuh tangan 21" 
Labuh 35" ( shape curve ) 
Lebar 34" 

Material knitted cotton 

Free saiz sampai XL


*************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

FB - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...