Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 30 September 2015

Beli 3helai Long Top Patch dengan harga borong serendah RM24-25 sahaja



Khas untuk peminat blouse santai ala baggy tshirt tapi lebih labuh dan kembang sket boleh usha2 ye sebab nak bagi harga kasih sayang je kalau beli 3helai dan keatas.. Kira beli 3helai dah dapat harga borong la ye.. Memang betul la tu.. material knitted cotton yang sangat selesa n best tau. ramai customer yang suka setakat nie.

Meh usha mana yang berkenan dihati ye.. kalau nak beli sehelai pun xda masalah je.. harga murah2 gak serendah RM29-30 sahaja sehelai.. Cuma kalau beli 3 helai lagi murah la ye.




tapi harga nie exclude postage ye.. Kalau kos pos untuk pembelian 3 helai dalam rm9-15 sahaja tau depend sem/ss je.

Selasa, 29 September 2015

Sale!! Skirt Mermaid Serong serendah RM20 sahaja







Khas untuk peminat skirt mermaid serong warna oren, kuning mustard n kelabu ye.. Calling semua skali la ye sebab admin nak bagi murah je nie sebab lepas nie memang tak ambik stok dah. Restok mana yang senang restok iaitu dari seberang nun disana walaupun harga sentiasa naik (nak wat macamana currency RM tengah tak stabilkan)

Usha mana berkenan ye.

RM20 sahaja
Rm20 sahaja
Exclude postage

Baju kurung Lace Natalia serendah RM40 sahaja sepasang tau..




Berita baik untuk pengemar baju kurung lace sebab admin nak wat sale untuk baju kurung sale nie tapi terhad la ye. Untuk padanan skirt mermaid serong sahaja la..


Jom usha mana yang berkenan dihati. Boleh refer pic ye.. boleh mix n match mana yang patut ye..

Top Lace Natalia RM20
Skirt Mermaid Serong Rm20 sahaja
Exclude postage ye.




Ukuran #NatalieLace Blouse 

Bahu 14.5" 
Dada 34" 
Punggung 36" 
Labuh 31"
LabuhTangan 24"
LebarTangan 8" .

Free saiz - Muat xs to L.

Ahad, 27 September 2015

Mix & Match Loose Top Patch Labuh dengan Skirt flared pallazo



Nak tampil dengan gaya terkini?? Tapi masih gaya muslimah gitu., Meh usha loose top patch dengan skirt flared pallazo yang super cun dan flared habis la ye. Harga pun mampu milik untuk top dan skirt ye iaitu serendah rm50 sahaja. Kos pos Se rm9, SS RM15 (muat sehingga 2 set untuk same postage ye)


Loose Top Patch Tripple Tone RM30
Skirt Flared Pallazo RM25

tapi Pakej 1Set RM50 Sahaja..

Semua harga diatas tak termasuk kos postagee.. harap maklum.



 Ukuran Loose top patch labuh triple tone . 

Bahu 16" 
Dada 37 - 43" 
Labuh tangan 21" 
Labuh 35" ( shape curve ) 
Lebar 34" 

Material knitted cotton 

Free saiz sampai XL

Skirt Flared Pallazo
Ukuran
Pinggang 26-34"
Punggung 38-48"
Labuh 39"
Lebar bawah 44"

Saiz - Free saiz dan muat sampai saiz XL
Material Heavy Lyra (Tebal dan tak melekat kat badan ye)

Loose top patch labuh tripple tone




Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. lama rasa tak mengupdate blog tapi alhamdulillah tak sampai berhabuk kot. Musim raya memang sibuk berjalan2 je.. tapi alhamdulillah sale tetap jalan.

Loose top patch labuh tripple tone  in house ye. Lebih cantik dan comel gitu.. warna pun comel2 je.. ada 10warna yang menarik semuanya.. meh pakat pilih ye. Loose top patch labuh tripple tone harga terlajak murah serendah RM30 sahaja exclude postage. Kos pos pun sem rm6, ss rm10 sahaja tau. rate normal la tu (gst admin cover.. jangan risau ye). Kalau beli 3helai  Loose top patch labuh tripple tone terus dapat harga borong ye serendah rm25 sahaja.. Normal untuk pos 3helai adalah sem rm9, ss rm15 sahaja.

Meh usha dulu mana yang berkenan dihati.




Ukuran Loose top patch labuh triple tone . 

Bahu 16" 
Dada 37 - 43" 
Labuh tangan 21" 
Labuh 35" ( shape curve ) 
Lebar 34" 

Material knitted cotton 

Free saiz sampai XL

Isnin, 21 September 2015

[ JSS SALE ] Loose Top Serendah RM20 Sahaja tau



Assalamualaikum dan selamat malam semua. Berita baik untuk pengemar blouse sebab JSS nak offer kasi clear  mana yang ada.. jangan risau sebab stok baru tetap masih masuk ye.. Meh usha mana yang berkenan dihati ye.. harga terlajak murah tau.. serendah rm20 sahaja.. rm20 sahaja exclude postage.. Kos pos sem rm6, ss rm10 sahaja..



Isnin, 14 September 2015

Kemeja Polo Burberry Serendah RM30 sahaja (Min 3helai ye)



Assalamualaikum dan selamat tengahari semua. Macam lama je tak update progress kat blog tak seberapa nie kan. Alhamdulillah, restok kemeja polo burberry yang terlajak hot dan laris macam goreng pisang panas nie ye.


Kemeja polo Burberry 

Bahu 17" 
Dada 40"
Labuh tangan 23"
Labuh depan 32"
Labuh belakang 33" (shape curve)

Khamis, 10 September 2015

Restok Loose Top Patch labuh yang terlajak murah RM23 sahaja sehelai (Min 3helai ye) Exc postage



Restock!!! Restok!!..

Meh usha loose top patch labuh (patch bulat kat siku).   Harga terlajak murah nak bagi ye tapi kena beli 3helai dan keatas.. kira harga borong RM23 sehelai exclude pos. Kos pos untuk pembelian 3helai hanya rm9  sem, dan rm15 untuk Sabah Serawak ye.

Meh cuci mata dulu tengok loose top patch labuh  yang baru pagi ni je tau.. Stok panas2 lagi nie.



Jom usha ukuran dulu ye, mana tau muat ke idak ye.. 

Ukuran loose top patch labuh

Bahu 15.5"
Dada 37"
Labuh tangan 19"
Labuh 33"
Lebar 34" (shape melengkung)

Rabu, 9 September 2015

Kemeja Labuh yang hot sekarang nie



Bagi peminat kemeja labuh meh usha dekat2 sket ye, mana tau ada yang berkenan dihati ke.

Free saiz n muat sampai L ye

Material Cotton

Harga terbaik dari ladang RM40 sahaja exclude postage. Kos postage macam biasa saja.. Sem RM6, SS RM10 (guna prabayar poslaju, gst pun admin tak kira)

Kalau beli 6helai keatas dapat harga borong yang terlajak murah ye serendah RM35 sahaja sehelai tapi exclude postage.

Meh usha dulu mana yang berkenan dihati, pastu boleh contact admin lelaju ye.



Selasa, 8 September 2015

Loose Top Patch (love) Labuh pun comel gak tau



Alhamdulillah, fast selling in house Jom Singgah Shoppe untuk Loose Top Patch Labuh. Kekadang restok ada yang patch bulat , restok lagi patch love lak,, dah lak tukar warna patch selalu.. sabar je la ye. Tapi rezeki Allah masih ada je untuk hamba2NYA..

Jom usha dulu Loose Top Patch Labuh bentuk love yang masih available ye.


Jom usha ukuran dulu ye, mana tau muat ke idak ye.. 

Ukuran loose top patch labuh

Bahu 15.5"
Dada 37"
Labuh tangan 19"
Labuh 33"
Lebar 34" (shape melengkung)

Isnin, 7 September 2015

Restok Loose Top Patch Labuh!!



Mari dekat2 ye sebab harini dah restok loose top patch labuh (patch bulat kat siku).  Stok agak terhad untuk batch nie ye.. Setiap kali restok setiap kali tu juga supplier tukar warna.. asyik kena snap pic baru je.. haha. Tapi takper la untuk tatapan semua customer kesayangan. Harga terlajak murah nak bagi ye tapi kena beli 3helai dan keatas.. kira harga borong RM23 sehelai exclude pos. Kos pos untuk pembelian 3helai hanya rm9  sem, dan rm15 untuk Sabah Serawak ye.

Meh cuci mata dulu tengok loose top patch labuh  yang baru restok petang tadi.. Stok panas2 lagi nie.



Jom usha ukuran dulu ye, mana tau muat ke idak ye.. 

Ukuran loose top patch labuh

Bahu 15.5"
Dada 37"
Labuh tangan 19"
Labuh 33"
Lebar 34" (shape melengkung)

Punjabi Dress yang super cun (Belah Tengah, ala cardigan gitu)



Bagi peminat dress labuh, meh usha rapat2 sket ye Punjabi dress nie. Ni pattern jenis belah tengah ye, ala cardigan labuh sampai bawah gitu. Yang material cotton lyra yang sangat selesa dan serap peluh, sesuai sangat musim skrang kat malaysia yang panas..




Ukuran Punjabi Dress 

Bahu 15.5" 
Dada 36" 
Pinggang 44" 
Punggung 50" 
Lengan 23" 
Labuh 54.5" 

Ahad, 6 September 2015

Punjabi Dress (Belah Tepi)



Latest in house of Jom Singgah Shoppe ye.. Punjabi dress.. bagi yang tak suka punjabi blouse, boleh rembat terus punjabi dress..




Ukuran Punjabi Dress 

Bahu 15.5" 
Dada 36" 
Pinggang 44" 
Punggung 50" 
Lengan 23" 
Labuh 54.5" 

[Feedback JSS] Punjabi Blouse chiffon memang best, material selesa..



Alhamdulillah, lagi dan lagi kalau bab share kegembiraan customer yang berpuashati dengan punjabi blouse chiffon nie. Walaupun takda testimoni bergambar, feedback melalu kata2 pun dah sangat2 melonjak gumbira as a seller.. haha

Apa yang best punjabi blouse chiffon?? Punjabi blouse chiffon nie memang cantik dan material pun selesa.. Apa2 tqvm for support Jom Singgah Shoppe ye.

[Feedback JSS] Semua item pun cantik2.. Alhamdulillah



Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Pepagi ni rasa nak share feedback dari customer je.. suka sangat2 bila customer berpuas hati dengan item diorang beli..

Alhamdulillah suka sngat bila customer berpuashati dengan item beliau beli. Alhamdulillah. Tqvm for support Jom Singgah Shoppe ye.. Lain kali boleh repeat order lagi dan lagi ye. Customer ni banyak gak borong - Seluar Pallazo cotton, loose top patch labuh dan punjabi blouse chiffon plus saiz. Katanya, semua pun cantik2.. Saya suka sangat!!. Saya as seller lagi suka sangat2 tau.



Sabtu, 5 September 2015

Punjabi Blouse Chiffon Asalehe yang lebih hot n comel gitu




Alhamdulillah, pattern asalehe pun boleh tahan gak comel tapi ada yang free saiz je la ye.. yang kurus je sesuai. bagi yang suka pattern punjabi blouse chiffon yang lebih bergaya dan pendek sket dari sebelum nie boleh usha2 ye. Tapi still bawah punggung la ye.. jangan risau dan kuatir ye.

Mana yang berkenan boleh tengaok ukuran dan warna yang available untuk batch terbaru nie ye.

Warna Pilihan yang available adalah::

1- pink Belacan
2- Red
3- Green Emerald
4- Purple
5- Blue Black
6- Dark Brown
7- Mustard

 Ukuran Punjabi blouse chiffon Asalehe 

Bahu 14"
Dada 38"
Labuh tangan 21"
Labuh inner 24.5"
Labuh tengah 30"
Labuh tepi (kiri n kanan) 35.5"
Lebar 34"

Hot!! Punjabi Blouse Chiffon Plus Saiz




Kali ni siap bagi dengan pic model tapi terus terang cakap guna mr. google sebab takda model sesuai untuk Punjabi Blouse chiffon plus saiz nie. Nati jangan lupa tengok ukuran ye untuk kepastian. 



Ukuran Punjabi blouse chiffon (plus saiz L to xxl) 

Bahu 16 "
Dada 41 "
Labuh tangan 22 "
Labuh inner 27.5"
Labuh outer 38.5"
Lebar  21.5"

Jumaat, 4 September 2015

[Feedbcak JSS] Supporter kuat JSS sebab selalu repeat order n borong skirt



Antara nie antara supporter kuat aka pemborong skirt duyung dengan Jom Singgah  Shoppe. Alhamdulillah. Rasa banyak kali juga borong.. dalam seminggu ada 2kali gak memborong. Alhamdulillah. Tqvm for support Jom Singgah Shoppe ye..





*************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


Walkin Customer Ketereh Kelantan - Berhadapan dengan Majlis Dearah Ketereh (Kedai Dalam Cermin atas nama Jom SInggah Shoppe)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/

[Feedback JSS] Skirt Pallazo yang cantik dan selesa




Alhamdulillah suka dengar bila customer suka dengan skirt flared pallazo yang super cantik dan selesa gitu. Customer siap cakap rugi tak beli awal2. Customer memang pengemar skirt dar Jom Singgah Shoppe. Sebelum ni dah rembat skirt flared pallas  yang super flared dan selesa juga n terbaru dah terpaut dengan skirt flared pallazo lak. Siap repeat order untuk kekawan lak..

Alhamdulillah..  borong tak borong sebab harga borong sokmo untuk skirt flared pallazo dan skirt flared pallas iaitu serendah rm25 sahaja exclude postage. Kos pos pun tak mahal sangat la.. sem rm6, ss rm10.



Beli 3Helai Punjabi Blouse Chiffon dengan harga borong serendah RM28 sahaja!!



Berita baik untuk pengemar Punjabi Blouse Chiffon yang tengah hot meletop sekarang nie sebab berpeluang beli dengan harga murah sahaja tau. Apa yang murahnya ye?? Beli 3 helai Punjabi Blouse Chiffon dah boleh dapat harga serendah rm28 sahaja.. ulang ye RM28 sahaja tapi exclude postage (untuk plus saiz tambah rm2 ye per helai). Untuk pembelian 3helai  Punjabi Blouse Chiffon,  biasanya kos pos sem rm9, ss rm15 (gst pun admin tak kira untuk plastic prabayar..). Harga terendah dan termurah dipasaran. Yang pasti Jom Singgah Shoppe sentiasa memberikan yang termurah untuk loyalti customer dan customer baru juga. Tanpa anda siapa peniaga kecik macam kami nie.

Jom usha  Punjabi Blouse Chiffon  yang mana berkenan dihati dan mata ye, Yang pasti semua pun comel2 je cuma saiz je terhad.. semua pattern  Punjabi Blouse Chiffon adalah free saiz dan muat dari xs to L dan L to XXL. So yang plus saiz pun jangan risau sebab saiz anda pun ada tau.


Khamis, 3 September 2015

Restok Punjabi Blouse Chiffon



Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Berita baik untuk pengemar loose top labuh ye sebab Jom Singgah Shoppe dah restok banyak loose top iaitu punjabi blouse chiffon dan loose top patch ye. Malah ada banyak tambahan pattern untuk baju punjabi blouse chiffon.

Meh cuci mata dulu ye. Mana tau ada berkenan dihati. Boleh usha mana berkenan dihati ye..


Ukuran Tops patch loose labuh

Bahu 15.5"
Dada 37"
Labuh tangan 19"
Labuh 33"
Lebar 34" (shape melengkung)

Saiz - Free saiz n muat sampai XL

Rabu, 2 September 2015

Fast Selling !! Loose Top Labuh



Alhamdulillah, ni antara stok loose top labuh yang tengah hot meletop kat Jom SInggah Shoppe tau.. Sebab nya masa buka booth kat kuantan aritu, dalam masa sehari kebanyakkan stok sold out. Alhamdulillah suka sangat bila ramai yang suka dengan loose top labuh nie.

Hari ni misi nak memborong lagi ye.. Kita borong bebanyak dari seberang nun sana.. sebab ramai gak yang start tanya stok yang available. Meh usha dulu ye, Mana tau ada berkenan dihati dan nak rembat ke.. Nak rembat sehelai pun boleh.. nak borong pun boleh. Semuanya dengan harga terbaik, harga termurah dengan quality yang sama dengan supplier lain.

Hepi cuci mata dulu ye


Ukuran Tops patch loose labuh 

Cream pemutih terbaik.. (buang daki2 tempat tersorok)






LIGHTENER CREAM BY DIANZ - keistimewaan produk

- cream unik tanpa kimia ( perlu di simpan di dlm peti ais . ) untuk kekal lama. jika tiada peti ais pon boleh , tapi kemungkinan lebih cepat krim bertukar warna - selepas buka perlu di habiskan dlm masa 1 bulan max 2bulan - sebelum cream bertukar kehitaman ( natural based memang mcm ni )

[Feedback JSS] Skirt pallazo memang comel dan hot tau!!



Alhamdulillah suka sangat bila customer suka dengan item yang mereka beli. Tu memang kegembiraan yang tak terhingga untuk seller. Tapi yang pasti skirt pallazo memang menjadi pilihan ramai tau. Memang comel, kain selesa dan flare habis la.



Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...