Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 18 Ogos 2015

Soalan yang kerap ditanya mengenai Floral Mask




SOALAN LAZIM FLORAL MASK
(SOALAN PALING KERAP ORANG TANYA)

1. Floral mask made in mana? 
  • Made in Malaysia 
  • syarikat dianpixy ent.
  • produk muslim
  • keluaran bumiputera 
 


2. Apa keistimewaan floral mask? 



  • Masker peel off PERTAMA di Malaysia
  • Berwarna PURPLE dengan haruman lavender
  • Menghapuskan whitehead / blackhead.

3. Muka saya banyak jerawat boleh pakai ke? 

  • Boleh.. Jerawat banyak dan besar pon boleh pakai..
  • 1 fungsi utama floral mask, ia akan mengecutkan jerawat dengan cepat.

4. Kulit saya sensitif. Boleh guna ke ? 

  • BOLEH
  • Tiada masalah untuk kulit sensitif..
  • Floral mask sesuai untuk semua jenis kulit.

5. Sakit tak kalau tarik floral mask ni ? 

  • 99.99% customer mengatakan tidak sakit.

6. Apa fungsi utama floral mask ? 

  • Menghapuskan whitehead / blackhead
  • Mengawal kulit berminyak
  • Mengecut / mengurangkan jerawat.


7. Floral mask boleh kurangkan PARUT / JERAGAT? 

  • TIDAK BOLEH.
  • Pakai dalam masa 30 minit.. 1 minggu sekali.
  • mustahil parut dan jeragat akan hilang begitu cepat.

8. Floral mask boleh PUTIHKAN KULIT.? 

  • TIDAK BOLEH
  • Kami tidak memasuk bahan pemutih kedalam masker kerana sesetengah pelanggan suka pakai masker pada tempat bermasalah saja..
  • contoh hidung.. Nanti hidung saja putih.. Pipi hitam.. Jadi kuda belang hehe

9. 
Floral mask selamat ? halal ? dan ada pengesahan KKM?
 

  • Produk selamat digunakan dan berstatus halal
  • Produk keluaran bumiputra milik syarikat tempatan
  • Di buat di kilang bertaraf GMP
  • Di luluskan oleh KKM

10. 
umur sy 15 tahun, boleh ke guna floral mask ?
 

  • floral mask sesuai untuk lelaki dan perempuan
  • floral mask boleh di gunakan seawal 12 tahun dan ke atas

11. 
1 botol berapa harga dan berapa kali boleh guna ?
 

  • rm 39.90 tidak termasuk cas penghantaran
  • seminggu penggunaan minima 1 kali
  • 1 botol 50ML / 7-8 kali guna seluruh muka / tahan 2 bulan


12. 
floral mask akan buat liang roma terbuka ?
 

  • tidak ! 
  • tetapi selepas menggunakan floral mask, cuci muka dgn ais / white mask
  • bagi menutup / mengecilkan semula liang roma

kredit info floralmaskdianz.blogspot.com
*************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


Walkin Customer Ketereh Kelantan - Berhadapan dengan Majlis Dearah Ketereh (Kedai Dalam Cermin atas nama Jom SInggah Shoppe)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...