Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 23 Ogos 2015

Skirt Flared Pallazo yang terlajak laris ye..



Alhamdulillah.. skirt flared pallazo antara skirt yang hot juga la ye sebab sentiasa mendapat perhataian ramai. Sesuai untuk gaya muslimah terkini sebab kembang dan menutup aurat. 

Nota - Skirt pallazo ni tak sama macam Yuhanis pakai ye.. ni hanya sehelai skirt kembang dan diperbuat daripada kain heavy lyra ye.. bukan skirt dan  dalamnya ada seluar pallazo.. yang pasti bukan la ye... Sebab tu saya tak ambik pic yang gaya selak2 gitu sebab takda seluar didalamnya.. Harap maklum. Ramai sangat usha skirt n seluar pallazo tu tapi maaf lah sebab tak jumpa supplier lagi setakat nie..





Ukuran

Pinggang 26-34"
Punggung 38-48"
Labuh 39"
Lebar bawah 44"

Saiz - Free saiz dan muat sampai saiz XL

Material Heavy Lyra (Tebal dan tak melekat kat badan ye)

Harga RM23 sahaja!! RM23 exc postage

Kos Pos untuk sehelai

Sem RM6
SS RM10







*************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


Walkin Customer Ketereh Kelantan - Berhadapan dengan Majlis Dearah Ketereh (Kedai Dalam Cermin atas nama Jom SInggah Shoppe)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/




Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...