Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 3 Ogos 2015

Skirt dan Seluar yang terlajak laris serendah RM20!!



Antara skirt dan seluar yang hot juga sebab material yang sangat selesa.. sesuai untuk aktiviti santai. Nak pakai pergi kerja pun boleh je. Meh usha skirt dan seluar yang dimaksudkan ye adalah skirt duyung plain  cotton, skirt a cut / skirt pallazo cotton dan seluar pallazo cotton .

Ketiga-tiga skirt dan seluar mengunakan material cotton lyra yang sangat lembut dan sangat selesa bila dipakai ye. Memang tak rugi la beli, harga pun murah je serendah rm20 sehelai. Kalau beli 6 helai terus dapat harga borong. Kalau beli lagi banyak insyallah lagi murah.







*********************************************
Pssstttt - Owner Jom Singgah Shoppe nak sponsor KOS POSTAGE dari 28-3aug15 ye. Min beli 2helai skirt/seluar atau sehelai jubah ye. Jimat sehingga RM9-15 tau..

Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


Walkin Customer Ketereh Kelantan - Berhadapan dengan Majlis Dearah Ketereh (Kedai Dalam Cermin atas nama Jom SInggah Shoppe)

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...