Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 27 Ogos 2015

Punjabi Blouse Chiffon (Plus Saiz) yang hot n ohsemm



Allhamdulillah sebab banyak lak stok top muslimah yang lebih sopan dan menutup aurat sket la..paras peha ke lutut. Bagi peminat blouse punjabi boleh usha n rembat terus ye. Orang kuantan boleh usha kat booth Megamall nati pada 29-30Aug. Jangan lupa save the date ye..

jom usha blouse punjabi material chiffon yang tengah hot dan meletup skrang nie. Sangat2 sesuai untuk digayakan untuk acara santai bersama keluarga.. boleh digayakan dengan jean atau skirt. Mana yang rasa comel gitu. Harga pun murah je serendah rm39 sahaja sehelai exclude postage 



Jom ush tengok ukuran dulu ye, mana tau muat dan boleh rembat terus ye.

Ukuran Punjabi Blouse Chiffon (Plus Saiz)

Bahu 16 "
Dada 41 "
Labuh tangan 22 "
Labuh inner 27.5"
Labuh outer 38.5"
Lebar  21.5"

Material chiffon (badan sahaja) + inner cotton lyra.
Tangan cotton lyra

Saiz - Free saiz n muat dar L to XXL

Harga Rm39 Sahaja exclude postage

Kos Postage
Sem RM6
SS Rm10














*************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


Walkin Customer Ketereh Kelantan - Berhadapan dengan Majlis Dearah Ketereh (Kedai Dalam Cermin atas nama Jom SInggah Shoppe)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/




Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...